Islannissa lapset kaappaavat tietokoneita

06.03.2018

Islannin kansalaiset järkyttivät arvokas rikollisuus, joka on tehty kriittisen valuutan ansaittaville rauhanomaisille kaivostyöläisille. Rikoksen kohdalla tehdyn arvioinnin mukaan uhrien uhreille aiheuttamat alustavat vahingot olivat 2 miljoonaa dollaria.

Tällä kertaa maahanmuuttajien rikoksen uhrina oli useita keskuksia, joissa suoritettiin tietojen keruu- ja käsittelytoimia. Näissä keskuksissa kriittisen valuutan toimialan asiantuntijat työskentelivät. Viime vuoden lopusta lähes 600 tietokonetta on varastettu tiloista. Nämä tiedot julkaistiin Associated Press -lehdessä, jossa mainittiin paikallisen poliisin raportit. Samaan aikaan lainvalvontaviranomaisten edustajat sanoivat, että tämä tapaus voidaan turvallisesti kutsua yhdeksi suurimmista varkauksista, jotka on tehty tietyn ajanjakson aikana.

Koska tutkintatoimien aikana oli mahdollista todeta, hyökkääjät suorittivat tämän ryöstön neljässä vaiheessa eri aikoina. Ensimmäiset kolme varkautta tehtiin viime vuoden joulukuussa ja neljäs, rikolliset, jotka toteutettiin tammikuussa. Kuten sanomalehti toteaa, paikallisviranomaisten edustajat eivät alun perin halunneet julkaista tietoja rikoksesta, toivoen, että ne ilmestyvät nopeasti "kuumaksi polulle". Kuitenkin haku vietiin, ja tapahtuma tuli yleisön tuntemaan. Tämän jälkeen lainvalvojat päättivät antaa virallisen lausunnon asiaa koskevista yksityiskohdista.

Viralliset lähteet puolestaan ilmoittivat, että varastettujen elektronisten laitteiden kokonaiskustannukset ovat 2 miljoonaa dollaria. Näin ollen, vaikka huijaajat eivät kiirehtiä myymällä varastettuja tietokoneita, yrittäen saada niistä hyötyä, he menettäisivät mahdollisuuden ansaita paljon enemmän rahaa hankkimalla salausvaluuttoja.

Samaan aikaan lainvalvojat eivät lopeta tutkimusta. Epäiltyinä 11 ihmistä on jo vangittu. Sillä välin poliisit sanoivat, että kaivostoiminnan vakavaan osallistumiseen sinun on annettava itsellesi huomattava määrä sähköä. Se perustuu tähän, lainvalvojat toivovat, että he pystyvät laskemaan rikollisten sijainnin. Tätä tarkoitusta varten kaikki energiayhtiöiden edustajat ja Internet-palveluntarjoajat ovat jo mukana.

Tämän lisäksi Islannin viralliset viranomaiset ilmaisivat huolensa kaivostyöntekijöiden nopeasti kehittyvästä toiminnasta. Ensinnäkin kriittiset valuutanottajat herättävät ainutlaatuiset ilmastolliset olosuhteet, jotka mahdollistavat taloudellisen säästämisen prosessissa mukana oleville elektronisille laitteille. Ja tietenkin tämä on moitteeton Internet-yhteys, joka on varustettu uusilla valokuitukanavilla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti