Islannin talous riippuu bitcoinista

02.07.2018

Vaikka Islanti on saaren syrjäseuduilla, salausvaluuttamarkkinoilla on kuitenkin hyvin konkreettinen vaikutus maan talouteen. Ensinnäkin tämä viittaa kaivosyrityksiin, jotka ovat suuria saarella. Näin kaivostoiminta on muuttunut koko teollisuudenalaksi Islannissa, jolla on täysi vaikutus talouden yleiseen suorituskykyyn. Ja niin, nyt minun on otettava huomioon riskit tässä segmentissä, koska Islannin viranomaiset ymmärtävät, että äkillinen nousukausi markkinoilla kriptovalyutnom voi yhtä yllättäen ja kuihtuu, jättäen valtava aukko taloudessa.

Islannin tärkein etu on sen ainutlaatuinen kylmä ilmasto, joka mahdollistaa merkittävän säästämisen jäähdytyslaitteistoon, jolla on suuri teho ja joka tuottaa paljon lämpöä. Lisäksi maassa toimii huomattava määrä voimalaitoksia, joista monet ovat geotermisiä, mikä tarjoaa riittävän sähkön digitaalisten valuuttojen tuottamiseen.

Puolestaan toimintaa, joka on jatkuvasti lisääntymässä maynintovyh tiloilla oli melko hyvää työtä, joten merkittävä osuus maan talouden elpymisen talouskriisistä selviytymiseen 2008 erityisesti sitä taustaa vasten, mitä tappiot johtuivat tämän ilmiön. Siten ihanteelliset ilmasto-olosuhteet eivät kenties ole ainoa seikka, joka houkuttelee krypto-valuutanvastaanottimia tähän saariin. On syytä huomata, että jokaisella viikolla on olemassa useita virallisia pyyntöjä kaivostoiminnan toteuttamisesta.

Samaan aikaan meidän on otettava huomioon seikka, että huolimatta korkeasta alan toiminnassa, joka tuo suuria voittoja valtionkassaan, on tärkeää muistaa, että markkinat kryptovaluutta, se on melko herkkä taloudellinen koulutus. Tästä eteenpäin voidaan päätellä, että ei ole syytä korostaa taloutta tähän suuntaan, koska se uhkaa valtavia riskejä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti