Islam tunnisti bitcoin Sharia-normien mukaisesti ja aiheutti sen nousevan hinnalla

13.04.2018

Sen jälkeen, kun islamilaiset oppineet ovat tehneet tutkimuksia kaikkien digitaalisten valuuttojen, että he noudattavat sääntöjä ja lakeja sharian, he huomasivat, että Bitcoin tai muuta kryptovaluutta ei ole ristiriidassa islamilaisen ohjenuorat. Heti kun tutkijat julkaisivat tutkimuksensa tulokset, useimpien digitaalisten valuuttojen kustannukset alkoivat nousta tasaisesti.

Tuskin oli julkaisun Blossom Finanse julkaisemaan ensimmäisen työn tuloksia valvoo suoraan Muhammed Bakar joka on Mufti ja yhdessä, on lueteltu valtion, neuvonantajana, sillä kriptobirzhah alkoi tapahtua mielenkiintoisia tapahtumia. Jälkeen Mufti, tieteellisesti todistettu, että ei ole vaaraa uskollisille kryptovaluutta eivät edusta niiden määrä alkoi nousta vähitellen, ja taso arvo, osoittivat kadehdittava kasvuvauhti. Näin ollen muslimit, joilla on selkeä omatunto, voivat aktiivisesti osallistua kaupankäynnin piiriin vaihtamaan pörssejä, mikäli paikallisviranomaiset eivät kiellä niitä.

On syytä huomata, että tutkijat ovat lähestyneet varsin perusteellisesti tutkia tätä tärkeää asiaa, ja huolellista tutkimusta, pystyivät osoittamaan, että lakien välisten sharia, ja toteutetuista kryptovaluutta, ei ole mitään ristiriitaa. Kuitenkin, kuten kommentti, tutkimuksessa todetaan, että ICO: n operaatiot ovat käsittämätöntä alkuperää, ja tältä osin muslimeja, se on erittäin lannistunut osallistumaan niihin.

On tärkeää huomata, että nämä tutkimukset eivät järjestetään ensimmäistä kertaa, ja jotkut tutkijat muslimimaailman, ovat yrittäneet selvittää kryptovaluutta normeja islamin. Erityisesti viime vuoden lopussa, yksi islamin papit, antoi lausunnon siitä, että hän ei löytänyt mitään bitcoinien vääryyttä, ja niitä voidaan käyttää islamilaisena rahanaan. Hän kuitenkin teki kuitenkin yhden merkittävän havainnon, joka suoraan kieltää muslimien bitokoialaisten hallussapidon.

Samaan aikaan useissa islamilaisissa maissa on omia näkemyksiä kriittisten valuuttojen ja kaivostoimintojen toiminnasta. Esimerkiksi Filippiinien lainsäädännön mukaan väestöllä on oikeus käsitellä digitaalisia maksuvälineitä, koska hän on läpäissyt asianmukaisen rekisteröinnin ja saanut siihen lisenssin. Mutta Pakistanin keskuspankki on ratkaissut tämän ongelman omalla tavallaan, kieltämällä kokonaan kaiken toiminnan tällä alalla. Hallituksen järjestyksen jälkeen tämän valtion alueella toimiva pörssi oli suljettu. Tämän jälkeen Urdubit-keskuksen edustajat käsittelivät viestin, jonka mukaan kaikki tämän päätöksen kohteena olevat virkamiehet palautetaan heidän rahastaan, mutta vasta tällaisen mahdollisuuden jälkeen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti