Irlantilaiset cryptobirds-asiakkaat ovat menettäneet omaisuutensa Digitaalisten valuuttojen maailmassa tapahtui toinen epämiellyttävä tapaus, joka riisti monet käyttäjät sähköisistä varoistaan. Me puhumme yhdestä, joka on hyvin tunnettu joissakin piireissä, Bitsane-salakirjoituksesta, jossa oli noin 246 tuhatta aktiivista käyttäjää. Todennäköisesti tämän organisaation asiakkaat ovat menettäneet digitaalisen omaisuutensa, koska vaihtaminen on yhtäkkiä lopettanut työnsä ilman virallista varoitust

01.07.2019

Digitaalisten valuuttojen maailmassa tapahtui toinen epämiellyttävä tapaus, joka riisti monet käyttäjät sähköisistä varoistaan. Me puhumme yhdestä, joka on hyvin tunnettu joissakin piireissä, Bitsane-salakirjoituksesta, jossa oli noin 246 tuhatta aktiivista käyttäjää. Todennäköisesti tämän organisaation asiakkaat ovat menettäneet digitaalisen omaisuutensa, koska vaihtaminen on yhtäkkiä lopettanut työnsä ilman virallista varoitusta. Huolestuneet asiakkaat alkoivat ensin kutsua organisaation numeroita, mutta kukaan ei vastannut niihin.

Yllätys on se, että tämä cryptocurrency -vaihto oli virallisesti rekisteröity Dublinin kaupunkiin. Lisäksi hänellä oli melko luotettava maine CNBC: n mukaan, joka kirjoitti paljon positiivisia arvioita tästä kaupankäyntialustasta. Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että alusta lähtien tämä foorumi on luotu petoksilla, joiden tarkoituksena oli pettää asiakkaita. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että ensimmäiset vaikeudet työskennellä resurssin, asiakkaiden kanssa alkoivat kokea tämän vuoden loppukeväästä. Se alkoi siitä, että osa asiakkaista alkoi saada ongelmia, kun he yrittivät nostaa varansa. Kun otat yhteyttä salausvaluutanvaihdon hallintoon, he saivat takeet siitä, että niiden ei pitäisi olla huolissaan, ja väliaikaiset vaikeudet johtuvat järjestelmän teknisen vian seurauksista. Todellinen paniikki alkoi tämän vuoden kesäkuun 17. päivänä, jolloin tämän salakirjoittajien käyttäjät olivat yllättyneitä siitä, että kaikki sen resurssit ja tilit on poistettu yhtäkkiä. Ensimmäinen asia, joka hämmentää asiakkaita, oli aloittaa hämmentäviä viestejä sivuston sähköpostitse, mutta kukin niistä jäi vastaamatta. Samaan aikaan joidenkin julkaisujen toimittajat yrittivät ottaa yhteyttä Bitsane-salakirjoituksen perustajiin, mutta kaikki yritykset eivät onnistuneet. Dmitry Prudnikovin profiili, joka on alustan tekninen johtaja, poistettiin Linkedlnistä.

Asiantuntijat huomauttavat, että kuluvan vuoden 30. toukokuuta alkaen tämän salakirjojen vaihto-asiakaskunta koostui noin 246 tuhatta käyttäjää. Samalla todetaan, että alkukeväällä tehtyjen analyyttisten tutkimusten tulosten mukaan vaihtoon kirjattiin huomattava aktiivisuus ja päivittäisten liiketoimien määrä oli 7 miljoonaa dollaria. On myös kerrottu, että sosiaalisissa verkostoissa tämän kaupankäyntialustan asiakkaiden luomilla foorumeilla sanottiin, että keskimäärin kukin sen osallistujista menetti noin 5 tuhatta dollaria. Lisäksi tiedotusvälineet mainitsivat asiakkaan, joka halusi pysyä inkognitona ja jolla oli hallussaan omaisuutta 150 000 dollaria, jotka muutettiin bitcoineiksi ja XRP: ksi.

Tämän lisäksi toimittajat kertoivat, että eräs brittiläinen yritys, jota johtaa Maxim Zmitrovich, oli kiinnostunut ostamaan Bitsane. Tämä tehtiin oletettavasti tämän kaupankäyntialustan käyttämiseksi omalla nimellään Azbit. Sen jälkeen, kun lehdistön edustajat olivat kiinnostuneita Zmitrovichistä, hän totesi, että hänellä ei ollut mitään yhteyttä katoamiseen, koska kaikki hänen pyrkimyksensä ottaa yhteyttä kadonneen salakirjoitusjohtajan johtoon olivat epäonnistuneet. Hänen mukaansa kukaan ei vastannut kaikkiin pyyntöihin huhtikuussa. Siten hän kiistää täysin osallistumisen tapahtumaan.

Samaan aikaan useissa amerikkalaisissa julkaisuissa ilmestyi, että useimmat tämän cryptocurrency -vaihdon asiakkaista, jotka ovat Yhdysvaltain kansalaisia, ovat jo alkaneet hakea apua lainvalvontaviranomaisilta. Erityisesti he kirjoittivat paljon valituksia tämän resurssin toiminnasta FBI: ssä. Tällä välin useimmilla asiantuntijoilla ei ole edes käsitystä siitä, miten asiakkaat aikovat palauttaa omaisuutensa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti