Iranin kryptto-valuutanvaihdossa bitcoin nousi 26 tuhanteen dollariin

09.09.2018

Uutinen siitä, että Iranissa tästä lähtien kaivostoiminta tunnustetaan erilliseksi viralliseksi teollisuudeksi, vain sekoitti paikallisen valuutanvaihtoa, jonka toiminta on voimakkaasti lisääntynyt. On syytä huomata, että optimististen uutisten aallonpituudella bitcoin-nopeus hyppäsi välittömästi 26 tuhanteen dollariin kolikon kohdalla, kun tämä kasvu tapahtui kirjaimellisesti muutamassa tunnissa.

Asiantuntijat ovat todenneet, että heti julkaisemisen jälkeen päätöksen Iranin viranomaisia täysin laillistaa tuotannon digitaalinen valuutan Bitcoin ylitti keskiarvon maailmanmarkkinoilla, yli 4 kertaa. Analyytikot uskovat, että tällainen kurssin harppaus tapahtui viranomaisten ilmoituksen jälkeen ja paikallisen vaihdon jälkeen välittömästi reagoinut tähän muutokseen. Samalla on tärkeää huomata, että bitcoinin kustannukset kotimainen Iranin markkinoilla voivat poiketa huomattavasti muiden kauppapaikkojen tasosta.

Mukaan asiantuntijoita taloudellisella tasolla, syy jyrkkä nousu kryptovaluutta Iranissa, oli paitsi hallituksen päätöstä laillistaa tällaista toimintaa, mutta myös ongelmat, jotka kansallisessa valuutassa, joka on nopeasti heikentynyt. On kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että Iranin hallitus pyrkii luomaan oman digitaalisen valuutensa, kuten Venezuelassa. Niinpä kaikkien näiden tekijöiden yhteenlaskettu positiivinen puoli heijastui Iranin kryptovaluuttamarkkinoiden kasvuun.

Samalla maailmanmarkkinoilla bitcoin-liiketoiminta ei ole niin nopea, mutta kasvua on edelleen havaittavissa, ja kolikot nousevat päivittäin lähes 1,1%. Tätä prosessia ei vaikuttanut edes se tosiasia, että viimeisen ajanjakson aikana pääoman määrä oli 35 miljardin dollarin markkaa suurempi. Tähän mennessä bitcoin-pääoman yleinen indikaattori on 200 miljardin dollarin sisällä. Tältä osin syyskuun ensimmäisellä viikolla tämän digitaalisen valuutan määrä laski hieman.

Todennäköisin syy toiminnan vähenemiseen bitcoinmarkkinoilla voisi olla uutinen siitä, että Goldman Sachs kieltäytyi luomasta erityistä yksikköä, joka on vastuussa tämän alueen kaupankäynnistä. Kuitenkin edustaja Martin Chavez sanoi, että he eivät sano mitään tällaista. Hänen mukaansa tämä uutinen on yksinkertainen keksintö, jolla on ollut negatiivinen vaikutus markkinoihin. Lisäksi hän huomautti, että heidän yrityksensä painopistealueet eivät ole muuttuneet, ja he aikovat käsitellä tätä asiaa täysin. Lisäksi Chavez sanoi, että luomisprosessissa on erityinen foorumi, joka antaa meille mahdollisuuden kaupata bitcoineja ja muita hyödykkeitä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti