IPhone-sisällöntuottajat selittivät tavaroidensa korkeaa hintaa

18.09.2018

Viime vuonna, maailmantalouden kehitys älypuhelinmarkkinoiden merkitty myynti uuden mallin iPhone X. kuitenkin voimakasta keskustelua verkossa, oli se, että sen uutuuden, sen tekijöitä, vaati suurempaa summaa kuin 1000 dollaria. Tänä vuonna Apple päätti olla lopettaa siihen, ja nyt heidän uuden älypuhelimen mallia iPhone XS Max, tarjotaan asukkaille Yhdysvalloissa, lähes 1500 dollaria. Journalistit julkaisu Nikkei, ovat kiinnostuneita syyt, joiden vuoksi yhtiö päätti pyytää hintaa tuotteistaan, ja miten se on perusteltua.

Tim Cook, joka johtaa yhtiön helposti suostui puhua toimittajille, ja perustella kaikki päätökset, jotka on tehty suhteessa kustannuksiin uusissa älypuhelimissa. Ensiksikin, hän totesi, että, toisin kuin aiemmissa malleissa, uusi, ominaista se, että heillä on paljon enemmän ominaisuuksia ja tehostaa merkittävästi toimintoja. Tältä osin he voivat korvata suuren määrän muita laitteita, jotka yhdistävät itsensä kaikki kykynsä. Hänen mukaansa ostavat vain yksi laite, käyttäjä ei ole vain kätevä laite, mutta myös gadget kykenee suorittamaan erilaisia toimintoja, jotka eivät ole käytettävissä hänen edeltäjänsä. Tärkein argumentti tällaista nousu laitteiden tämän yrityksen, on väite, että ne vievät enemmän ja enemmän tilaa ihmisten arjesta.

Puhuessaan suunnitelmista yhtiön, Tim Cook, on erityisen selvästi, että heidän yhtiön tulevaisuudessa tulee olemaan johtava älypuhelinten markkinoilla. Hän on vakuuttunut siitä, että uudet mallit varmasti auttavat Applea pitämään vahvasti maailmanlaajuisilla markkinoilla. Puolestaan johtaja yrityksen, ja sanoi, että he eivät unohda muita kuluttajia, jotka ovat Aasian alueella, ja mieluummin edullisempaa mallia. Samaan aikaan, johtaja "omena jättiläinen", sanoi, että heidän työ tehdään tähän suuntaan, ja on luonut edullisempi malli iPhone XR. Lisäksi äskettäin aikaisemmat iPhones 7 ja 8 -mallit, joilla on suuri kysyntä, ovat laskeneet merkittävästi.

Samalla, Tim Cook viittasi yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa merkittävästi kustannuksia älypuhelimet ja liittyvät uusien tuontitullit Yhdysvaltoihin Kiinasta. Hän huomasi, että tällaiset ilmiöt voivat vaikuttaa yrityksen tuotteiden arvon kasvuun. Kuitenkin johtaja jättiläinen, ei erosimme optimistinen asenne, ja aikoo löytää tie ulos tästä tilanteesta. Hän päätti kuitenkin olla avata suunnitelmansa siitä, miten hän yrittää saavuttaa tämän. Vastauksena kaikkiin yksityiskohtaisiin kysymyksiin hän vitsailee ja kutsuu itsensä epäreiluksi optimistiksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti