IPhone 6 lähtee markkinoilta, muiden mallien hinnat vähenevät

27.03.2019

Koska Apple on lopettanut iPhonen 6-älypuhelimien tuotannon, sen johto on todennut, että laitteiden 7 ja 8 mallien kustannukset on suunniteltu huomattavasti pienemmiksi. Samalla on syytä huomata, että iPhone 6 oli kaikkien viiden vuoden julkaisun aikana ennätyksellinen kysynnän taso kuluttajien keskuudessa. Asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on tullut mahdolliseksi, koska tästä mallista on tullut tämän valmistajan älypuhelinten perheen ensimmäinen edustaja, koska siihen on ensin asennettu iso näyttö.

Nyt valmistajien mielestä seitsemännen ja kahdeksannen mallin laitteiden tulisi olla lähtevän myyntijohtajan sijasta. Tämän edellytyksenä on, että molemmat älypuhelimen versiot ovat huomattavasti halvempia. Tämä tuli tunnetuksi yrityksen itsensä lähteistä, joka on virallisesti ilmoittanut kuudennen mallin ajoneuvojen vapauttamisesta. Lisäksi on syytä muistaa, että tämä älypuhelinten linja oli halvin kaikkien Applen valmistamien älypuhelimien joukossa. Näin ollen sen paikka markkinoilla, hintaluokassa, toteutetaan iPhone 7- ja 8-versioissa. Kiinan markkinoiden analyytikoiden ennusteiden mukaan nyt nämä gadgetit myydään noin 450-600 dollarin kustannuksella.

On tärkeää huomata, että ensimmäinen iPhone 6 tuli markkinoille vuonna 2014, ja sen jälkeen maailmanlaajuisesti yli 240 miljoonaa tämän mallin laitetta on myyty. Asiantuntijoiden mukaan tämä älypuhelin oli suosituin kuluttajien keskuudessa ja oli kysyntää kaikissa maissa. Tällaisen suosion lupaus pitää hänen näytönsä, jonka koko oli tavallisessa versiossa 4,7 tuumaa diagonaalissa, ja versiossa 6 Plus kaikki 5,5 tuumaa. On myös huomattava, että sata ja sen myöhemmissä versioissa (iPhone 7 ja 8) näytön koko pysyi samana. On myös huomattava, että johtaja niiden maiden joukossa, joiden ostajat valitsivat ostaa iPhone 6: n, oli Kiina, joka vuonna 2014 jo hankki 70 prosenttia tämän mallin laitteista. Tämän yrityksen kiinalaisten ostajien hankkimien laitteiden kokonaismäärä oli noin 74,5 miljoonaa kappaletta.

Lisäksi olisi kiinnitettävä huomiota siihen, että iPhonen XS-linjan ja muiden markkinoille tulon myötä kaikkein vanhentuneiden mallien tuotanto lopetettiin lähes välittömästi. Uusien älypuhelimallien myynnin myötä yhtiöllä oli täysin erilainen tilanne kuin oli suunniteltu, ja johto joutui palaamaan markkinoille joitakin malleja, joiden myynti keskeytettiin. Tämä koski erityisesti iPhonea X, joka yrityksen johdon mielestä voisi tuoda markkinoille uusia malleja. Syy tähän, kävi ilmi, että iPhone X oli huomattavasti halvempi valmistaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti