IBM päätti käsitellä Crypto-valuuttaa

03.04.2018

Äskettäin puheenvuorossaan yksi suurimman IBM: n edustajista oli samaa mieltä siitä, että hänen yrityksensä kävi useita neuvotteluja useiden kriittopankkien, keskuspankkien ja suuryritysten johtajien kanssa. Keskustelujen aiheena oli ymmärtää, miten kriittiset valuutat voivat auttaa vähentämään toiminnan kustannuksia ja kuinka paljon ne pystyvät lisäämään yrityksen voittoja.

Erityisesti Jesse Lund, joka johtaa yrityssektorin uuden toimialan kehittämistä tällä alalla, sanoi, että viime aikoina digitaaliset resurssit ovat hankkineet valtavaa kysyntää lähes kaikilla aloilla. On syytä huomata, että Lund on aiemmin työskennellyt johtavassa asemassa yhdessä suurimmista pankeista, mutta myöhemmin hänet kutsui yhtiö kehittääkseen oman strategiansa kriittisen valuutan käyttämiseksi.

Lisäksi puheessaan, Lund kertoi kokouksen edustajien kanssa parikymmentä keskuspankkien jotka ovat myös puolestaan on kiinnostunut uusi suuntaus markkinoilla ja etsivät tapoja hyödyntää kannattavaa hyödyntämään digitaalisen valuutan. Ensinnäkin hän mainitsi esimerkin ihanteellisesta digitaalisesta hyödykkeestä, joka ei pelkästään ole sähköisessä muodossa, vaan sillä on myös todellista vahvistusta joko aineellisista hyödykkeistä. Tässä tapauksessa asiantuntijan mukaan krypto valuutat ovat muuttumassa todella uudeksi ja todeksi välineeksi, joka vaikuttaa valtion valuutan ja luottopolitiikan kysymyksiin.

Puheessaan Lund jakoi, että käytännöllisesti katsoen kaikki keskustelut olivat G-20-pankkien edustajien kanssa. Hänen mukaansa hän oli rakentavin, hän kuuli Ruotsin keskuspankin johdolta, jolla on melko laaja näkemys kriittisten valuuttojen käsittelyn mahdollisuuksista. Hänen sanojensa lisäksi hän oli samaa mieltä siitä, että yhden keskuspankin edustajat kertoivat suunnitelmistaan lähitulevaisuudessa omien digitaalisten maksuvälineidensa liikkeelle laskemisesta. Todellakin, on toistaiseksi kyse vain kuluvan vuoden suunnitellun hankkeen käynnistämisestä.

Lisäksi yhtiön edustaja päätti jakaa yhtiön suunnitelmat, jotka mahdollistavat digitaalisten varojen markkinoiden laajemman tutkimuksen. Tällainen lähestymistapa mahdollistaa paitsi keskuspankin kryptovaluutan soveltamisalan, myös paljon syvempää, ja sata mahdollistaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien hankkimisen. Tähän mennessä hän sanoi, että jo on paljon pieniä yrityksiä, ja he puhuivat yhteistyöaloitteiden kanssa tällä alalla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti