Huutokaupat uhkaavat yhä enemmän pankkikortteja

08.06.2018

Aikaisemmin todellinen katastrofi maallikolle oli varkaita, taskuvarkaita, jotka voisivat hienovaraisesti vetää miehen kukkaro rahaa. Kuitenkin nyt, että heidän ammattinsa on juurensa menneisyydestä, koska niiden paikka luottavaisesti otti huijareita uudelle tasolle, kykenevät toimimaan elektroniikkalaitteissa, jonka avulla ne lähes poistumatta kotoa, täysin putsata pankkitilille henkilöä. Näin ollen on välttämätöntä olla hyvin varovainen käyttämällä luottokorttia, jotta ei uhriksi modernin varkaita.

Ensinnäkin on tarpeen luetella suosituimmista menetelmistä tietoverkkorikollisuuden, jolla ne pääsevät luottamuksellista tietoa käyttäjille.

Varsin usein yksinkertaisen Pankkiasiakas puhelin tulee tekstiviesti-ilmoituksen, jossa sanotaan, että hänen korttinsa edellyttää välitöntä keskeyttämistä, ja jos ei pikaisesti raportoi määritettyyn puhelinnumeroon, tiedot kortin ja tunnusluvun-koodin, käyttäjä voi menettää säästönsä ikuisesti. Pääsääntöisesti asiakas paniikissa, ei ymmärrä tilannetta, poimien puhelinnumeron, jonka hän huomautti huijarit, ja laittaa ne luottamukselliset tiedot. Sen jälkeen puhdista pankkitili, ei ole vaikeuksia tunkeilijoille.

Asiantuntijat varoittavat ei uhria rikollisia, sinun täytyy soittaa puhelinnumeroon listattu luottokortin itse selvittää, jos kaikki on kunnossa ja kertoa, että saat epäilyttävän viestin. On tärkeää aina muistaa, että todellinen työntekijät pankin missään verukkeella, ei opi asiakkailtaan luottamuksellisia tietoja, koska se tehdään vain pankissa, jossa henkilökohtainen läsnäolo asiakkaan ja poikkeuksia näihin sääntöihin, ei ole olemassa.

Monimutkaisempi ja vaarallista varkaus menetelmä on tuotannossa SIM-kortin, jossa huijarit tekevät uhrauksia puhelinnumero. Näin rikolliset pääsevät kommunikoimaan pankin kanssa ja kyky vastaanottaa pankkitoimintaa koskevia ilmoituksia. Selvitä tulevaisuuden uhrin määrä, eikä nykyään ole vaikeaa, varsinkin kokeneille hakkereille. Haltuunotto asiakkaan puhelinnumero, hyökkääjät lähettää tekstiviestin ja pyytää lähettämään sen on erityinen koodi, joka oletettavasti peruuttaa toiminnon, joka toteutetaan vahingossa. Ja siinä tapauksessa, jos käyttäjä on niiden kysyntä, he pystyvät tehostamaan väärennettyjä sim-kortti ja anna helposti sovellukseen "Mobile Banking".

Jos tätä ei voida välttää, lukitse välittömästi elektroniset kortit, jotka ovat sidottuja tähän numeroon. Tätä varten pankki käyttää hotlinea.

Ennen kaikkea, älä koskaan luota heidän pankkikortin muita ihmisiä, jopa toimittajat, työntekijät täytteenä tai häikäilemättömien työntekijää pankin, koska saatuaan sen tiedot, voit helposti tehdä päällekkäisiä. Joten aina pitäisi olla kortin ottavan henkilön valvonnassa ostoksen suorittamiseksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti