Huutokaupat ovat löytäneet uuden tavan epärehellisistä ansioista maksupäätteiden avulla

10.12.2017

Suomen lainvalvontaviranomaisten edustajat ilmoittivat, että viime aikoina petokset ovat lisääntyneet. Pääasiassa lainvalvontaviranomaiset kiinnittävät huomiota siihen, että rikolliset käyttävät uutta järjestelmää, jonka avulla he siirtävät rahaa heidän peiteltyyn tiliinsä.

Tietojen mukaan, jonka julkaisi Suomen edustajat lainvalvontaviranomaisten alueella maan ryhmä tehostanut toimintaansa hyökkääjät hyödyntävät petoksia, elektroniset laitteet säädetyn toiminnan maksukorteilla. Kuten petokset sanovat poliiseissa, he kehittivät erityisen rikosoikeudellisen järjestelmän, jonka avulla he onnistuivat soveltamaan huomattavia summia rahaa.

Samanaikaisesti todettiin, että viimeisten ajanjaksojen aikana tällaisten rikosten määrä on merkittävästi lisännyt määrää. On tärkeää huomata, että viimeisen ajanjakson aikana rankaisematta jääneiden rikollisten laittoman loukkaamisen jälkeen ei ole tullut kymmenkunta tuhatta euroa. Siten kuten edellä poliisin jäljillä roistoja, se ei ole vielä mahdollista jättää kuitenkin työtä etsiessään aktiivisesti toteutettiin koko maassa.

Suomen poliisin edustuksesta ilmenee, että tähän mennessä on tapahtunut huomattavaa lisääntymistä varojen siirtoon liittyvien petosten tapahtuessa tunkeilijoiden kortille. Siten laittomien toimien suosituimmat paikat, rikolliset, yleensä valitsevat erilaisia myymälöitä. Kuitenkin sen sijaan, että tunnustettu maksaa ostetuista tavaroista, huijauksia, sovelletaan pyyntöä, joka on vaihtaa tai palauttaa tavarat. Ja kun he onnistuvat hiljentämään kassan valppautta, hyödyntäen hetkeä, ostajan rahat siirretään uudelleen kuvitteelliselle asiakkaan kortille. Samaan aikaan, ja ne tavarat, joista rikolliset väitetään maksetuiksi, kantavat heidät.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti