Harvinaisten maametallien kysyntä kasvaa nopeasti

22.04.2018

Väliaikaiset edistysaskeleet edellyttävät uusia lähestymistapoja, erityisesti elektronisten laitteiden, gadgetien ja tietokoneiden valmistuksessa käytettävien materiaalien alalla. Samaan aikaan Kiina otti johtavan roolin maailmantalouden huipputarkastustarvikkeiden tuotannossa, mikä on kiistaton johtaja tähän suuntaan. Sen sijaan maailman jättiläiset, kuten Yhdysvallat ja Japani, ovat vähitellen nousseet esiin.

Syy siihen, että tällaisia merkittäviä muutoksia tapahtui maailman työmarkkinoilla, olivat ensinnäkin harvinaisten maametallien talletukset, joita ilman on yksinkertaisesti mahdotonta kuvitella nykyaikaisten tekniikoiden kehittämistä. Kuten tiedätte, vain älypuhelinten ja tablettien paristoissa on monenlaisia harvinaisia metalleja, mutta ilman niitä joskus on mahdotonta tehdä teknisiä prosesseja. Asiantuntijat väittävät, että harvinaiset maametallit ovat niin välttämättömiä koko nykyaikaisten mikroelektroniikkalaitteiden valmistuksessa.

Tässä Kiina on onnekas, sillä sen alueella se on 95-97% maailman ainutlaatuisten metallien maailmanvarojen kokonaismäärästä. Lisäksi vuodesta 2012 alkaen Celestial Imperiumin hallitus päätti, että oli aika vähentää dramaattisesti harvinaisten maametallien vientiä, nimittäin raaka-aineina. Täten oli tilanne, jossa yhdellä hyppäyksellä Kiina tuli johtavaksi nykyaikaisimpien gadgetien tuotannossa. Markkinat puolestaan reagoivat omalla tavallaan raaka-aineiden vientiin asetettuihin rajoituksiin Kiinasta, koska kehittyneimmissä maissa ennen tätä tunnustettua johtajaa elektroniikkamarkkinoiden luomisessa havaittiin huomattavaa puutetta tästä tärkeästä osasta. Samaan aikaan pörssien melkein välittömästi reagoi tähän vakavaan hintojen nousuun tämän arvokkaan resurssin osalta.

Toisaalta nämä kaksi yritystä vastasivat Kiinan luomaa toimea varten päättäneet elvyttää omia talletuksiaan tästä tärkeästä resurssista. Siten länsimaissa on pieni tilaisuus, joka mahdollistaa korkealaatuisten tuotteiden tuotannon. Samaan aikaan näiden yritysten arvopaperit kasvoivat lähes välittömästi 200 prosenttiin. Lisäksi, kun otetaan huomioon, että harvinaisten maametallien vuotuinen kysyntä kasvaa jatkuvasti, tulevaisuudessa on odotettavissa, että näiden yhtiöiden osakkeet jatkavat nopeaa kasvuaan.

Japanin oli reagoitava kiireellisesti myös uusiin olosuhteisiin, ja ilman omia harvinaisten maametallien talteenottoja, he päättivät soveltaa toista ratkaisua, joka koostuu niiden poistamisesta elektroniikkateollisuuden jätteistä. On tärkeää huomata, että vain harvoilla japanilaisilla yrityksillä on kaikki tarvittavat tekniset valmiudet, joiden avulla he voivat työskennellä tähän suuntaan. Muuten sanotaan, että länsimaisilla yrityksillä ei vielä ole vastaavia tekniikoita. Niinpä yritykset, jotka osallistuvat tähän prosessiin, nousivat välittömästi maailmanmarkkinahintaan ja ylittivät 35 prosentin noteerausten kasvumäärän.>/p>

Siten on perusteltua olettaa, että näiden strategisten voimavarojen vuosittainen kysyntä kasvaa vain, koska niiden sovellusalue laajenee. Kiina puolestaan vain vahvistaa rajoittavia toimenpiteitä harvinaisten maametallien vientiä rajojensa ulkopuolelle, koska se voi aluksi tällä hetkellä olla alijäämäinen tällä alalla. Siten tilanne kehittyy niin, että tämän resurssin kustannukset maailmanmarkkinoilla kasvavat jatkuvasti, ja niiden tuotantoyritysten, joilla on tuotantonsa, ovat kaikki mahdollisuudet kasvattaa voittojaan nopeasti. Tästä lähtien rohkeat sijoittajat ovat melko lupaavia tulolähteitä, ja ne haluavat sijoittaa rahansa tämän alan kehitykseen. Samaan aikaan asiantuntijat yksimielisesti väittävät, että tämä säännös säilyy hyvin pitkän aikavälin näkökulmasta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti