Hakkerit asetetaan Google Chrome -palveluihin

02.10.2018

Internetin käyttäjien tulisi olla tietoisia siitä, että tietokonepelkistöt voivat varastaa henkilötietojaan, jotta he voivat vaarantaa virallisesti julkaistut laajennukset. Tällä kertaa koko tietojenkalasteluyritys törmäsi suosittuun Google Chromen selaimeen. Tietopankin asiantuntijoina, petostajat, keräsivät suuren määrän valtakirjoja, jotka pakottivat uusien sovellusten kehittäjät, avoimet sivustot, joilla on epäilyttävä maine ja rehellisesti ilkeä.

Tietoturva-alan asiantuntijoiden mukaan he havaitsivat uuden viimeisimmän kalastuksen aikana toimivan tietojenkalastotoiminnan harjoittajan puhkeamisen. Varastettujen käyttäjätietojen avulla petokset onnistuivat tekemään tiettyjä muutoksia häiritsemään monien suosittujen laajennusten työtä. Asiantuntijoiden antamien tietojen mukaan hyökkääjät sitoutuvat lähettämään sähköpostiviestejä, joissa hän esitteli itsensä Googlen työntekijänä ja pakotti sovellusten luojat ilmoittamaan nämä rekisteröintitiedot. Muuten petokset uhkasi estää tilinsä kokonaan.

Kun hakkerit tarttui uhrin henkilötietoihin, se ohjasi fake-sivulle, joka on klooni. Asiantuntijat kiinnittivät huomiota myös siihen, että kuitattuaan kaikki epäilyttävät linkit, sinun tulisi olla erittäin varovainen olla olematta uhrien joukossa. On kuitenkin olemassa myös sellaisia sovelluskehittäjiä, jotka eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota, on tässä kontekstissä, että hakkerit laskevat. Näin ollen on mahdollista sanoa erittäin luotettavasti, että Internetissä lähitulevaisuudessa ilmestyy tarinoita, että epäilyttävät tavalliset käyttäjät ovat joutuneet kohtaamaan sovelluksia, jotka on infektoitu tietokoneviruksella, jotka on tarkoitettu toimimaan Google Chrome -selaimessa.

Samaan aikaan Internetin jättiläisten edustajat pitivät välttämättömänä myös ilmoittaa kehittäjille, että heidän yrityksensä ei koskaan toimi sellaisella osuudella kuin Google-lomake, jonka phishers suosittelevat. He lisäsivät lisäksi, että he ovat työskennelleet aikaa testatuilla työkaluilla pitkään, ja toistaiseksi he eivät päivitä mitään rekisteröintitietojen osalta. Tämä on yrityksen politiikka, ja kaikki muutokset, ennen kuin ne otetaan käyttöön, on virallisesti ilmoitettu niistä, kaikki yksityiskohdat. Kehittäjien, jotka eivät voineet vastustaa huijauksia, yrityksen edustajat neuvosivat ryhtymään välittömiin toimiin kaikkien rekisteröintitietojensa täydellisen muuttamiseksi. Lisäksi on suositeltavaa tarkistaa elektroninen laite haitalliseksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti