Google vahvisti, että se seurasi käyttäjiään

02.09.2018

Viime aikoina tiedotusjoukko Google oli taas skandaalin keskellä. Kuten raportoitu painos Associated Press, sauvansa toteutettiin erityinen tutkimus, jossa he onnistuivat luomaan useita epämiellyttäviä seikoista työtä Internet-yhtiö. Toimittajia Tutkimuksen tekijät, oli tarpeen vahvistaa, että voidakseen poistaa toiminnon, joka seuraa asiakkaan sijainnin, se on pelottava tehtävä, joka voi käsitellä useimmat satunnaisille käyttäjille. Samalla tutkijat huomautti, että vaikka kuinka paljon he eivät yrittäneet poistaa tämän ominaisuuden käytöstä käyttämällä asetuksia, jotka sisältävät kiellon GPS: n suorituskykyä, ne eivät onnistu.

Kuten kävi ilmi, edustajat Internet-jätti, käytä erikoisohjelmatoiminnot, jotta seurata sijainnin niiden käyttäjiä, jotka aktiivisesti käydä Internet resurssit ja toimivat eri sovelluksissa. Kuten raportoitu Smartphone ohjeet poistaa luvaton paikannukseen, käyttäjät, maksaa vain, siirry Asetukset osio, ja erityinen osasto estää palvelun "hakuhistoria." Kaikki ohjeissa mainitut toimenpiteet olivat kuitenkin hyödyttömiä, ja Google, kuten aiemmin, seurasi edelleen maantieteellisiä tietoja. Samalla, ehdottomasti sillä ei ole väliä, mitä alustaa kulkee laitteen, koska iOS ja Android täsmälleen samalla reagoinut alkuasetuksen.

Sen jälkeen, kun toimittajat julkaisivat tuloksensa sivuja sanomalehden, Internet-jätti, ei ollut muuta vaihtoehtoa julkaista päivitetyn version käyttöohjeet palveluistaan. Näin ollen yrityksen edustajat, vaikkakin epäsuorasti, vahvistivat toimittajien lausunnot käyttäjien valvonnasta. Nyt erityisellä sivulla, joka vastaa kokoonpano, lisätietoja sammuttamalla seurantajärjestelmä älypuhelimen. Nyt päästä eroon liiallisesta huomiota Googlen edustajia, pitäisi sammuttaa "Sijaintihistoria" ominaisuus.

Samoin yhtiö on varma siitä, että alasajon sovellus ei vaikuta muihin palveluihin, ja käyttäjät voivat käyttää "Google Maps" ja "Etsi". On huomattava, että sijaintien määrittämisen käytöstä poistaminen suoritetaan käyttäjätilin tasolla. Kuitenkin ennen kaikkea, toimittajien joukossa, paljon valituksia siitä, että kerääminen lokalisoinnin tiedoista sen käyttäjien Internet-yhtiö ei pidä tarpeellisena laittaa ne kuuluisuuteen ennen tätä tosiasiaa. Kuitenkin lehdistön edustajia, sanoi, että heidän toimenpiteet ole olleet turhia, ja he ovat saaneet pieni, mutta todellinen voitto oikeus säilyttää jäsenten riippumattomuutta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti