Google riitaa jälleen Euroopassa

15.05.2018

Edustajat Euroopan komissio, ei katoa epäilyjä toiminnan Alphabet omistaman mediajätti Googlen. Näin ollen edellä mainittu yhtiö odottaa jälleen oikeudenkäyntiä markkinoiden toimintatavoista. Tämä totesi Margaret Vestager, joka oleskeli liikematkaa Pekingissä.

Se ei ole tarpeeton muistaa, että Euroopan monopolien komitea on määrännyt sakkoja Google erittäin huomattavan summan suuruusluokkaa $ 2,7 miljardia euroa. Jälkeen yhtiö syytettiin, että se käyttää sen selvän edun markkinoilla tietotekniikan, ja siten käyttää epärehellinen lähestymistapa, ei ollut totta tietoja monilla markkinasegmenteillä, edistää siten omaa tuotetta.

Samalla on syytä huomata, että Euroopan komissio on jo toteuttanut alustavia toimenpiteitä tilasi kuusi viikkoa, lopettaa laiton toiminta suhteessa muihin markkinaosapuolille. Lisäksi koko kuukauden ajan yhtiön edustustojen on kehitettävä ja hahmoteltava, mitä työtapoja he käyttävät nyt.

Kuitenkin Alphabet yhtiö sai varoituksen muodostuu Euroopan komission, jossa sanotaan, että jos vika esittää vaatimuksia se voidaan asettaa sakkoja määrä 5% keskimääräisestä päivittäisestä liikevaihdosta. On tärkeää huomata, että päätös Euroopan komission, tehtiin 7 vuoden jälkeen, suoritti tutkimuksen yhtiöstä. Järjestää tutkinnan, kysytään huomattavan määrän valituksia, jotka syötetään jatkuvasti yrityksiä, jotka kilpailevat markkinoilla. Yksi suurimmista hakijoista on Microsoft Corporation.

Toisaalta EY: n edustajat kertoivat, miten yritys harjoitti laittoman toiminnansa. Heidän mukaansa sitä käyttävät kaikki tunnetut hakukone Google, jonka kautta vääristynyt data luokitus, ja yhtiö esittää ehdotuksensa aivan ensimmäiselle sijalle. Tällaisista toimista kärsivät enemmistö kilpailevista yrityksistä, mikä johtui keinotekoisesta arvioinnista hankkeiden luokituksesta. Edustajan mukaan Euroopan monopolien vastainen komitea, jotka tapahtuvat, Google, ei sovi vahvistetut vaatimukset Euroopan unionissa. Laittomalla petoksella yritys yksinkertaisesti riistää eurooppalaisista laillisen oikeuden valita tavaroita ja palveluja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti