Giant Nordea, ei voi määrittää sijainti päämajan

24.07.2017

Yhtiö Nordea sanoi, että tällä hetkellä taloudellisen hyödyn haluaa lähteä sen parempi, koska liian suuri epätasapainoon kertaluonteiset kulut. Lisäksi edustajat taloudellinen jättiläinen totesi, että saadakseen yrityksensä kykeni jäädä voittaa, on tarpeen tehdä voittoa yli miljardi.

Kasper vetäjä finanssikonserni tausta Koskullin, hän sanoi siirtoajankohtaa päärakennuksen yrityksen, asiaa ei ole ratkaistu, koska useat Pohjoismaissa, suunnittelee liittyä Euroopan pankkiunionia. Siten päätös siirtyä uuteen pääkonttoriin, on lykätty syyskuuhun. Lausuntojen mukaan Oleg Vyugina, on johtaja finanssikonserni, vaikka se ei ole välttämätöntä kiirehtiä päätökseen siirtää pääkonttorin yrityksen, koska ennen syksyllä, voi olla paljon organisatorisia kysymyksiä, tekee merkittäviä muutoksia alkuperäiseen hoitosuunnitelmia.

Erityisesti Vjugin sanoi ja mitä on vielä määriteltävä kaikki ehdot tämän tapahtuman Tukholmassa. Samaan aikaan pankkiirit sanoa, että Suomi on tähän asti ollut jo vuosia, se on jäsenenä Euroopan pankkitoimintaa, kun taas Ruotsi ja Tanska ovat toistaiseksi vain suunnittelee järjestön jäseneksi.

Lisäksi todettiin, että esimerkiksi Ruotsin pankit ovat paljon haittoja sen rakenne, se ei ole hyväksyttävää, jos tarpeen suorittaa liiton. Siten ennen Skandinavian pankkiirit tehtävänä on ristiriitojen poistamiseksi, ja se siitä lähitulevaisuudessa, on tarkoitus käydä keskusteluja.

Samana aikaan, edustajia Ruotsin ja Tanskan pankkien, toivoen, että osallistuminen pankkiunionia sallii heidän haasteisiin kriisin heittoja.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti