Eurooppalaiset virkamiehet ovat päättäneet olla häiritsemättä Internetiä

09.07.2018

Vain muutama päivä sitten Euroopan parlamentin varamiehet pitivät uutta lakiesitystä, joka sisälsi merkittäviä muutoksia tekijänoikeuden alalla. On tarpeen kiinnittää huomiota siihen, että uudet lainsäädännölliset aloitteet uhkaavat suoraan vapauttamaan uutisia paitsi sosiaalisissa verkostoissa myös haitallisesti tiedotusvälineiden ammattitoimintaan.

Näin ollen uusissa lainsäädäntöaloitteissa edellytetään, että julkaisu itsenäisesti päättää sallia tai estää uutismateriaalien levittämisen edelleen aggregoijille. Jos tarkastelemme tätä asiaa tarkemmin, niin kaikki täällä, kuten tavallista, on rahaa, ja lopulta on aina mahdollista sopia julkaisusta, julkaista sanomaansa, se on vain maksettava. Lisäksi virkamiehet ovat vilpittömästi vakuuttuneita siitä, että tällaiset toimenpiteet auttavat heitä torjumaan epäluotettavaa uutissisältöä, mikä tekee Internet-tilasta mahdollisimman totta.

Laskun edistäminen sen aloitteentekijät motivoi tätä sillä, että he ovat erittäin huolissaan rehellisistä tuloista copywriters. Siitä huolimatta, jopa ylivoimaisesti enemmistö tiedotusvälineistä, tapasi vihamielisyyden, koska aggregoijat antoivat linkkejä tekijöille vakiintuneen työnsä vuoksi, minkä vuoksi mediavarojen osallistuminen lisääntyi merkittävästi. Nykyisen tilanteen perusteella voimme tehdä epäselvää johtopäätöstä, että tavanomaisesti yrittäen säästää pieniä asioita, saatat joutua huomattavasti suurempiin tappioihin mainostajien varojen muodossa.

Eurooppalaisten virkamiesten internet-julkaisujen ympärillä tapahtuneen toiminnan taustalla on yhä selvempää, että nojaten itsensä epäluotettavilta uutisilta he tekevät parhaansa tuomaan sensuuri Internet-tilaan. Erityisesti virkamiesten suunnitelmat sisälsivät maksun käyttöönotosta uutisten palauttamiseksi, joka useimpien julkaisujen mielestä vain kaventaa yleisöä, joka siirtyy pienempiin resursseihin, kun ei huolehdita luotettavuudesta.

Lisäksi "palautusten ja linkkien verotuksen" käyttöönotto johtaa siihen, että suhteellisen pienet uutislähteet, jotka pakotetaan köyhyyden kautta, massoittain alkavat pilata, käyttää suurempien kollegojen aineistoa. Samaan aikaan tämä tilanne johtaa väistämättä merkittäviin rajoituksiin mielipiteiden moniarvoisuuden alalla. Internet-tilassa luotavan ympäristön ansiosta on tehokkainta torjua väärennettyjä uutisia.

Viime kädessä suurimmat edunsaajat ovat Euroopan unionin eri osastojen virkamiehiä, koska jokainen heidän toimintansa keskustelu mahdollisten viittausten avulla on jo aiheuttanut taloudellisia esteitä julkaisulle, joka pyrkii ilmaisemaan näkemyksensä. Ja vaikka kustantajien on haettava tuomioistuimille, heidän odotetaan olevan pitkiä prosesseja, joissa heidän on osoitettava tapauksensa eikä päinvastoin. Mutta tuomarit ja asianajajat ovat aina liiketoiminnassa ja hyvillä maksuilla.

Tieteellisessä yhteisössä samoin kuin uusilla aloitteilla he kohtasivat suurta vastustusta, koska tämä haittaa tieteellisen tiedon vaihtoa ja estää edistystä edelleen. Tieteellisissä piireissä he jo ilmaisivat kantansa, että uusi lakiehdotus rikkoo pohjimmiltaan eurooppalaisia normeja, jotka koskevat esteettömää tieteellistä sisältöä ja niiden julkaisemista.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti