Eurooppalaiset pankkiirit uhkaavat amerikkalaisia ​​liikemiehiä menettämässä rahoitusta

24.09.2017

Viimeaikaisten tapahtumien valossa, kun Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen vastakkainasettelu jatkuu, tämä johtaa siihen, että kilpailu ei ole täysin vaikuttanut maihin, jotka eivät ole mukana kilpailussa. Näin ollen eurooppalaiset pankkiirit ja virkamiehet viittasivat lopulta seuraamusten aiheuttamaan välitöntä vahinkoa molemmille osapuolille.

Samaan aikaan Euroopan unioni on jo alkanut reagoida virallisen Washingtonin toimintaan, koska hänen vikansa aikana monet rakennushankkeet muodostavat monet energiahankkeet ovat rikki. Näin ollen EU on uhannut kyetä poistamaan kohtuulliset luotot, joita Yhdysvaltojen yritykset tarvitsevat. Tällainen viesti tuli RIA Novosti -virastolta.

Viraston edustajat puolestaan viittasivat tietolähteeseen luotettavilla tiedoilla diplomaattikanavien kautta. Erityisesti todettiin, että yksi vaihtoehto, jolla voidaan vaikuttaa amerikkalaiseen puoleen, voidaan soveltaa tähän vaihtoehtoon.

Puolestaan ensi viikolla, eli tiistaina Yhdysvaltain kongressin aikataulun säännöllistä kokousta, joista neuvotellaan uuden paketin pakotteita Venäjä. Samaan aikaan Euroopan unioni alkoi tunnustaa, että pakotteiden politiikka johtaa vain siihen, että kaikkien talouksien on kohdattava merkittäviä komplikaatioita. Näistä olosuhteista lähtien on aivan luonnollista, että monet monivuotiset ja kannattavat projektit ovat olleet uhkana. Eurooppalaiset virkamiehet päättivät osoittaa poliittisen tahdon ja ainakin pelotella amerikkalaisia yrityksiä riistelemällä heiltä lainoja syyllä jommankumman osapuolen kanssa tuomaan pois seuraamuksia, jotka aiheuttavat tappioita kumppaneille.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti