Eurooppalaiset lentoliikenteen harjoittajat suunnittelevat sähköautojen käyttöönottoa

03.10.2017

Laajan ja perusteellisen testin jälkeen EasyJet aikoo tarjota lyhyitä matkoja matkustajille. On kuitenkin huomattava, että uuden tyyppisen ilma-aluksen käyttöönottoa varten tarvitaan kymmenen vuoden ajanjakso. Mutta sen jälkeen suunnitellaan, että tällä sähkön kanssa toimivilla moottoreilla varustetulla lentoliikenteellä kuljetetaan pieniä kuormia ja matkustajia enintään 500 kilometrin etäisyydelle.

On syytä panna merkille, että tämä yritys yhdessä aloittaneiden amerikkalaisten liikemiesten edustajien kanssa alkaa jo aloittaa ensimmäisen sähköisen koneensa rakentamisen Airbus A320 neon perusteella. Lentoliikenteen edustajat ovat jo jakaneet nämä suunnitelmat ja julkaissut viestin heidän kehityksestä Internetissä.

Erityisesti kehittäjät kertoivat, että sähkömoottoreita käyttävän ilma-aluksen on suunniteltu käytettäväksi lyhyillä etäisyyksillä, jotka eivät ylitä kahden tunnin lentämistä. Näin ollen tällaisten ilma-alusten käyttö kykenee tarjoamaan matkustajien ja rahdin kuljetusta noin 500 kilometrin etäisyydelle. Lentoliikenteen harjoittajat ovat jo onnistuneet jakamaan suunnitelmansa, joilla he aikovat käyttää sähköisiä lentokoneita Euroopan unionin alueella ja Ison-Britannian kanaalin kautta. Jälkeläisten laajaa soveltamista varten kehittäjät ovat antaneet 10 vuoden määräajan.

Wright Ektric, joka tarjosi tämän kehityksen, on jo vakiinnuttanut asemansa lentoliikenteen alalla ja työskentelee läheisessä yhteistyössä useiden lentoyhtiöiden kanssa. Edustajiensa mukaan uudenlainen ilma-alus on hyödyllinen eroamaan tavallisista ilma-aluksista. Ensinnäkin projektin kehittäjät sanovat, että sähköinen maanjäristys toimii puolet hiljaa, kun taas sen ylläpito maksaa 10% vähemmän.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti