Euroopan unionissa ne haluavat yrittää sijoittaa krypto-valuutan markkinat

17.12.2017

On syytä huomata, että Euroopan kansainyhteisön viranomaisten on ratkaistava monia terroristijärjestöjen rahoituksen esteisiin liittyviä ongelmia. Tässä työssä on suunniteltu merkittäviä ponnisteluja sähköisen pörssioperaation hallinnan vahvistamiseksi salausvaluutta-segmentissä. Näin ollen EU: n hallitus sopi ja hyväksyi joukon toimenpiteitä kyseisessä sopimuksessa, joka allekirjoitettiin 15. joulukuuta.

Ensinnäkin erityissopimuksessa määrätään mahdollisuuksista rajoittaa huomattavasti prepaid-korttien käyttöä. Lisäksi lainsäätäjät haluavat kieltää kokonaan kaiken nimettömän toiminnan. Kuten aiemmin edustusto Euroopan komission, tällaiset toimenpiteet on välttämättä osaltaan avoimuutta tällä alueella, joka auttaa tehokkaammin laittoman rahoituksen ja rahanpesun.

Näin ollen kaikki virtuaalivaihtelut ja elektroniset lompakot, jotka toimivat krypto-valuuttojen kanssa, tarvitsevat täysin tunnistamaan asiakkaitaan käyttäessään palveluitaan. Samaan aikaan, edustajat lainvalvontaviranomaisten euroalueeseen, tulee olemaan käytettävissä kaikki tiedot, kuten pankki rekistereistä ja käyttöohjeet mielin. Jotta kaikkien uusien aloitteiden ehdot hyväksytään lopullisesti, kunkin Euroopan unionin jäsenmaiden on hyväksyttävä tämä asiakirja. Kaikissa näissä menettelyissä uusien sääntöjen kanssa, kunnes sopimuksen lopullinen hyväksyminen on voimassa 18 kuukautta.

Samaan aikaan se on toistuvasti ilmoittanut, että edustajat Euroopan komission, suoritettava vakavaa työtä, vastuu liittyvien rikosten minkä tahansa kryptovaluutta. Näitä tarkoituksia varten viranomaiset luovat erityisesti erillisen palvelun, joka vastaa tässä tietoverkkojen tietoturvasta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti