Euroopan unioni on lopettanut pankkisalaisuuden

12.02.2018

Joten jos yksinkertainen henkilö sijoittaa säästöihinsä hiljaiseen Sveitsin pankkiin, niin välittömästi kaikki asiasta vastaavat viranomaiset, jotka valvovat kansalaistensa taloutta, ilmoitetaan tästä. Tämä lausunto on tehnyt Pierre Moscovici, joka on talous- ja kauppaministerin Euroopan komission jäsen. Näin ollen voidaan sanoa täysin luottamuksellisina, että tästä on jo annettu virallista lausuntoa.

Mitä Euroopan komission jäsen sanoi?

Erityisesti EU: n edustajan valtiovarainministeriö sanoi, että yhteisiä ponnisteluja edustajia kaikista kansainyhteisön maissa on saavutettu, joka lopulta pahamaineinen pankkisalaisuus enää voi häiritä sääntelyviranomaisten. Nyt kuka tahansa tilin sveitsiläisen pankin, tulee olemaan mielessä, valvontaa ja tiedonvaihtoa tallettajille automatisoitu ja integroitu yhdeksi verkkoon, tarjoaa tietoa jokaiselle asiakkaalle. Näin ollen minkä tahansa Euroopan maan veroviranomaiset voivat helposti selvittää paitsi säilytettävät talletukset myös rahoitustapahtumat. Niin, kuten Moskovichi totesi, pankkisalaisuus on täysin eliminoitu ja se on valmis koko vanha maailma.

Mitkä maat ovat allekirjoittaneet sopimuksen?

Muun muassa päätin lisätä yhteisön virkamies ja se, että tällaisen sopimuksen, joka tarjoaa täyden tiedonvaihtoa, on tehty paitsi Sveitsissä, mutta myös hallituksen kanssa Monacon, Andorran, Liechtensteinin ja San Marino. On syytä huomata, että hallitus Euroopan unionin ja erityisesti valtiovarainministeriön ja elinkeinotoimisto, tehty luvalla alin askelma, etukäteen, allekirjoitti ulosmittauksesta palvelevat pitkälti laajentaa luetteloa, joka antaa perustamaan valvoa tuloja eurooppalaisten veronmaksajien.

Mitä tavoitteita tällä saavutetaan?

Käyttämällä tätä päätöstä käytännössä euroalueen eri maiden veroviranomaisille he saavat kattavia tietoja veronmaksajiensa taloudellisesta asemasta. Tarkoituksena on, että kaikki talletuksista, arvopapereiden kaupasta saadut korot ja tiedot asiakkaiden kirjeenvaihtajien saldoista saaduista tiedoista vaihdetaan automaattisesti.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti