Euroopan taloudellisen taantuman syy voisi olla Saksa

21.04.2018

Koska Euroopan unionin rahoitusanalyytikoiden keräämät objektiiviset tiedot osoittavat hyvin pian, että keskuspankilla on oltava huomattavia konkreettisia vaikeuksia. Tätä päätelmää varten tutkijat korostavat, että viime aikoina Euroopan unionin talouden kehitysvauhti on vähentynyt huomattavasti. Samaan aikaan, koska se ei ole surullinen, mutta pohjaprosessia johtaa Saksa.

Gustav Horn on toistuvasti todennut, joka on rahoitusanalyysin alan johtava asiantuntija ja on tutkinut huolellisesti Saksan tilannetta. Kun hän suoritti syvällisemmän analyysin, joka koski liiketoiminnan syklien toimintaa, hän päätteli, että maan talous on laskenut huomattavasti, mikä osoittaa vakaan taantuman.

Asiantuntijan mukaan tällaisia prosesseja sanelee se, että viime aikoina Saksan talous kehittää melko epävarman tilanteen, ja ensimmäiset, jotka reagoivat tähän, ovat rahoitusmarkkinat, jotka ovat liian riippuvaisia Yhdysvaltojen hallituksen harjoittamasta kauppapolitiikasta. Samaan aikaan asiantuntija huomauttaa, että viimeisessä vaiheessa on tullut liian ilmeiseksi, että uhkaavasti taivutettu ja tietyllä hetkellä Saksassa oleva taloutta saattaa joutua taantumaan. Samankaltaisessa tilanteessa Beckler-säätiön tekemät tutkimustulokset osoittavat varsin luotettavasti.

On huomattava, että tutkijat korostivat, että hyvin lyhyessä ajassa riskitasoindikaattori ei ylittänyt 6,8%, pikemminkin nopeasti nousi 32,4%: iin. Samalla Horn väittää, että hän ei vielä aio tarkistaa aiempia ennusteitaan, joissa on optimistisempi johtopäätöksiä, koska taloudella on vielä hitaus tähän ja seuraavaan vuoteen, jota tukevat kotimaisen kysynnän kasvu. Kuitenkin, jos tilanne ei muutu radikaalisti, meidän on tehtävä päätös arvioida ennuste ottaen huomioon uudet olosuhteet. Hänen mukaansa taloudellisen taantuman ennuste, joka ylittää 30 prosentin suuruisen määrän, pitäisi varmasti herättää meidät ajattelemaan ajankohtaisen päätöksen tekoa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti