Euroopan rahasto auttaa niitä, jotka ovat menettäneet työpaikkansa kahdessa johtavassa yrityksessä

23.10.2017

Tällä hetkellä sadat Stockmannin ja Anttilan työntekijät voivat menettää työpaikkansa. Siten säätiö, työskentelevät suuntaan sopeutuminen globalisaation seurauksista tulee selviämiseksi työllisyyskysymys ihmisiä, jotka menettivät työpaikkansa, aiemmin käytetyn vähittäiskaupassa.

Työntekijöiden edustajilla varta sopeutumisrahasto käynnistyneet vähentäminen, tarkoitus kohdentaa entisten työntekijöiden kaupallisten yritysten Stockmann ja Anttila määrällä, joka on 2,5 miljoonaa euroa. Ensisijaisesti rahaston tavoite on tarjota uusia työpaikkoja, vähittäiskauppaa harjoittavilta yrityksiltä palkattua henkilöstöä. Kuten kävi ilmi, tämän organisaatiota koskevan ohjelman piiriin kuuluu noin 1,5 tuhatta työntekijää, joilla on mahdollisuus luottaa apuun.

Ensinnäkin on huomattava, että lähes kaikki varattu rahat käytetään ovat laskeneet alle aallon irtisanomisia työntekijät pystyivät kouluttautua muihin erikoisuuksia. Lisäksi rahasto voi myöntää varoja pienyrityksen avaamiseen.

Kuitenkin tämä päätös on kuitenkin suoritettava tiettyjä menettelyjä ja kuulemisista salissa Euroopan parlamentin ja EU: n ministerineuvostossa. Vaikka ei siitä, että molemmat näistä yrityksistä, useita vuosikymmeniä, nauttinut suurta menestystä asiakkaiden, jossa kehitetään sähköisen kaupankäynnin vähittäismyynnin määrä alkoi heikentyä selvästi, mikä lopulta johti lopulliseen sulkemiseen. On tärkeää huomata, että vain kaudelle 2014-2016. Stockmannin myynti laski 40%, mikä johti merkittäviin tappioihin. On syytä muistaa, että suomalaiset työntekijät, jotka hiljattain leikattiin Nokiasta, saivat rahoitusta myös rahastolta.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti