Euroopan parlamentti vastusti anonyymiä kaupankäyntiä cryptocurrencyilla

07.07.2019

Yli vuosi on kulunut siitä, kun Euroopan parlamentti on päättänyt ottaa käyttöön säännöt cryptocurrency-markkinoiden laajuudesta. Tavoitteet, joita virkamiehet ohjaivat, olivat enemmän kuin hyvännäköisiä. Tällä päätöksellä he pyrkivät lopettamaan rahanpesun yritykset sekä terroristijärjestöjen rahoituksen. On syytä huomata, että suurin osa Euroopan parlamentin jäsenistä kannatti ehdotettua lakiehdotusta.

Kaikkien Euroopan unionissa ja sen ulkopuolella toimivien cryptocurrency-vaihtojen (jos EU: n kansalaisella on rekisteröity sähköinen lompakko muissa palveluissa) on pakko suorittaa pakollisen tarkastusmenettelyn, kun laki tulee voimaan. Hyväksymällä nämä innovaatiot, valtio lakisääteisellä tasolla riistää kaikki cryptocurrencies ja muut digitaaliset varat anonyymi, joka on keskeinen tekijä tässä markkinasegmentissä. Samalla valtio aaparat ei voinut enää sivuuttaa sitä tosiasiaa, että nykyisessä valuutassa suoritettujen rahoitustapahtumien määrä ja määrä alkoivat saavuttaa valtavia mittasuhteita. Näin ollen virkamiehet joutuivat lähes alkuvaiheessa hallitsemaan näitä rahoitusvirtoja.

Voit muistaa, kuinka vain muutama vuosi sitten, kuten muutaman bitcoinin kanssa, voit ostaa edullisia lääkkeitä. Samalla maksuvälineenä digitaalisia valuuttoja käytettiin yksinomaan laittomiin tarkoituksiin. Mutta tänään nämä varat ovat alkaneet saada suosiota yhä useammissa tavallisissa kansalaisissa, jotka ostavat sähköisiä kolikoita, autoja, kodinkoneita ja niin edelleen. Laittomia liiketoimia oli kuitenkin vaikeampi tehdä, koska ne voidaan nyt jäljittää melko menestyksekkäästi tunnistamalla kaikki liiketoimen osallistujat, vaikka useita vuosia on kulunut tästä eteenpäin.

Mutta suhteellisen lyhyessä ajassa cryptocurrency -markkinat muuttuivat turvalliseksi turvasatamaksi, jota käytettiin yksinomaan rikollisilla tekijöillä, kiinteäksi kaupankäyntialustaksi, joka kehittyi kokonaisuudeksi itsenäiseksi rahoitusalaksi. Tästä seuraa, että sähköisestä omaisuudesta on tullut vakava rahoitusväline, jota on yksinkertaisesti mahdotonta jättää huomiotta sen volyymin vuoksi. Eri maiden hallitukset eivät kuitenkaan ole vielä päättäneet täysin hänen asenteestaan, ja siksi he eivät voi tähän mennessä laatia yhtenäistä strategiaa. Samaan aikaan jokainen valtio ottaa suhteellisen cryptocurrency-markkinat, jotka ovat säteittäisesti vastakkaisia. aikana, jolloin Yhdysvaltojen talousosasto pyrkii täysin sisällyttämään digitaalisen omaisuuden, mukaan lukien oman verojärjestelmänsä, ja varmistamalla, että kaikki Kiinan ja Pohjois-Korean osallistujien oikeudet ja suojaukset tekevät radikaalimpia päätöksiä täydelliseen kieltoon asti.

Tärkein suunta cryptocurrency -toimintojen sääntelyssä on valuuttatoimintojen ohjaus, jossa perinteiset pankit ottavat eniten suoraa osaa. Loppujen lopuksi vain näissä rahoituslaitoksissa voit vaihtaa digitaalisia omaisuuttasi suurimmalle osalle valtavia valuuttoja. Tässä vaiheessa on mahdollista jäljittää kaikkien tapahtuman osallistujien identiteetit. Tietenkin, kun tehdään maksuja yksinomaan käteisellä, tämä mahdollisuus on käytännössä menetetty. Kuitenkin, kuten aikaisemmin, anonyymi cryptocurrency-toiminnan suorittamisessa on yksinomaan vapaaehtoista. Jopa kokonaisilla yrityksillä on mahdollisuus suorittaa maksuja ostetuista tavaroista täysin anonyymillä vastapuolella.

On kuitenkin tulossa aika, jolloin yhä useammat tavalliset kansalaiset, joilla on mitään yhteyttä cryptocurrency-tapahtumiin, päättelevät, että loppujen lopuksi se on parempi, kun niiden sähköinen lompakko tulee täysin oikeudelliseksi rahoitusvälineeksi. Viime kerralla kaupankäyntialustat, jotka eivät edellytä tunnistetietoja, aiheuttavat potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, yhä epäluottamus ja epäily.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti