Euroalueen talous voi kärsiä tuotannon laman vuoksi

24.06.2018

Viimeisen puolentoista vuoden aikana käytännöllisesti katsoen kaikkialla EU: ssa liiketoiminta on vähentynyt huomattavasti. Tutkijat väittävät, että teollisuustuotannon indeksit laskivat ennätyksellisenä syksyllä 2016. Lisäksi rahoitusmarkkinoiden asiantuntijat uskovat, että tällainen ilmiö, se ei ole sattumaa, ja on seurausta yleisestä suuntauksesta, joka johtaa alenemisella taloudellisen kehityksen. Samalla todettiin, että tällä negatiivisella ilmiöllä on merkittävä rooli poliittisissa prosesseissa, joilla on suuri epävarmuus.

Kuten asiantuntijat ovat todenneet, viimeisen 18 kuukauden aikana liiketoiminta on laskenut tasaisesti, mikä johti ennätyksellisen pieneen tuotantomäärään. Samaan aikaan, ei parhaalla mahdollisella tavalla, asiat ovat palvelualalla, jossa on myös ennätystilanteita. Analyytikot viraston HIS Markit, suoritettu tutkimus, taipumus uskoa, että syy väheneminen liiketoiminnan johtuen siitä, että kysyntää, toimivien yritysten EU: ssa pääosin vähentynyt.

Samalla erityisesti se korostaa, että se on tasaisesti laskenut, joka alkoi talven lopussa tänä vuonna euroalueen talous ei lupaa mitään hyvää, sillä tästä riippuu suoraan tilasta yhtiöiden varojen osakemarkkinoilla EU. Tämä suuntaus voi johtaa siihen, että Euroopan taloudet, jotka pysyvät tässä valtiossa vain yhden vuoden ajan, voivat menettää peruuttamattomasti jopa 7 prosenttia voitoista. Todetaan, että tämä ilmiö on suuntaus kaikille euroalueen maille, ja tästä on syitä. Ensinnäkin on syytä ottaa huomioon se, että kasvun hidastuneen liiketoimintaympäristössä on seurausta useista seikoista, jotka on monimutkainen, ja johtaa talouskasvun hidastumisesta.

Ensinnäkin analyytikot huomauttavat, että kuluttajien toiminta on vähentynyt tuntuvasti ja kauppataseen yleinen heikkeneminen aiheuttaen konkreettisia tappioita. Lisäksi Euroopan keskuspankki, tuloksetta kamppailee päästä inflaatio 2%, ja että se häiritsee korkea sisäisen eurovaluutan. Kuten tiedätte, ilman riittävää inflaatiota, ei yksinkertaisesti ole mitään rahoitusta teollisuuden ja palvelujen kehittämiseksi. Samaan aikaan alhaiset inflaatiot eivät salli talouden täyttämistä taloudellisilla tuloilla tavallisten kuluttajien kustannuksella, koska tämä on tärkein kasvutavoite.

Merkittävä rooli tässä prosessissa näyttelee käyttäytymistä Yhdysvalloissa, joka hiljattain näyttää vähemmän ennustettavuutta, jatkuvasti uhkaa irrottamaan taloudellisen sotien eri osallistujien maailmanmarkkinoilla, ja EU tässä suhteessa, ei ole poikkeus. Nämä tekijät ja liike-elämän edustajien paineet aiheuttavat alhaalta pelkoa voitoistaan ja motivoivat varovaisesti vähentämään liiketoimintaansa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti