EU voi sulkea pois useita maita

23.05.2018

Ei niin kauan sitten tuli tietoon, että jotkut edustajat Euroopan komissio, ei sulje pois mahdollisuutta päästä eroon niissä maissa, jotka jäävät mieluummin enemmän eristyksissä, eivätkä ne osoita merkittävää aktiivisuutta yhteinen rakentaminen ja kehittäminen Euroopan unionin, yhteiskuntana.

Mukaan Vera Jurova johdolla Department of Justice, on todennäköistä, että lähitulevaisuudessa, hallitus Euroopan unionin alkaa toteuttaa tehokkaampia toimia niissä maissa, jotka ovat sen politiikka pelkästään näkökulmasta individualisteja. Hänen lausuntojensa mukaan tällaiset valtiot eivät tuota tarpeellisia hyötyjä yhteiseen syyhyn, ja ne ovat ylimääräinen painostus Kansainyhteisölle. Yurov teki tämän julkilausuman Prahassa pidetyssä puheessaan, jonka hän esitteli konferenssissa, jossa käsiteltiin Euroopan yhteisön haasteita.

Vain ottaen evrochinovnitsa osoitettu Tsekin erityisesti kutsumus, joka sisälsi sanoja, jotka kannustavat tätä maata, ovat merkittävästi enemmän aktiivisuutta, yhteistyössä muiden EU-maiden kanssa. Lisäksi Euroopan komission edustaja suositteli voimakkaasti Tšekin tasavaltaa vähemmän toimia Unkarissa ja Puolassa ja osoittavat vähemmän solidaarisuutta politiikkansa kanssa. Samoin todettiin, että jos Tšekin puolella ei toteutettava tarvittavat toimenpiteet, jotta aktiivisimmin julki osallistuminen ongelmien ratkaisemisessa koko Euroopan unionin, tuloksena voi olla ulkonäöltään varsin konkreettinen ongelmia EU: ssa.

Lisäksi puheen edustajan Euroopan komission, on varsin epäselviä sanoja tapahtui, että jos EU: lla on huomattavia vaikeuksia liittyy monenlaisia ongelmia, uhkaa suoraan, niin väistämättä tulee kiireellisesti päästä eroon tarpeettomasta painolasti, joka estää täydessä toiminnassa kaikki Euroopan unionin toimielimet.

Kuten Yurovskaya huomautti, tällaisten maiden määrässä voidaan ensinnäkin saada ne, jotka eivät osaa pitää kielensä taakse. Yhdessä heidän kanssaan, ehdokkaita lentoa, ja tulee maan, jotka eivät halua osallistua aktiivisesti yhteisissä yhteistyöhön, yrittäen pitää erillään, ja yritä olla tekemättä mitään työtä saavuttaakseen mitään yhteisiä tavoitteita.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti