EU pyrkii lisäämään Kiinasta tulevia matkailijoita

20.01.2018

Venäläisessä Venetsian kaupungissa juhlallisesti avasi tapahtuman nimeltä "Matkailuvuosi, Euroopan unioni - Kiina". Edes ennakkoarvioiden mukaan Euroopan Kansainyhteisön alue kului kuluneen vuoden aikana ainakin 10 miljoonasta turistista Kiinasta. Kuten raportoitu kyseistä palvelua vastaava matkailijoiden virta eri maista, 5 vuotta, määrä kiinalaisia turisteja odotetaan kasvavan on vähintään 5%.

Samaan aikaan, puheessaan, Eduardo Santander, joka toimi johtajana Euroopan komission ala vastaa matka- ja vaihtoa turisteja, hän sanoi, että tähän mennessä, Kiina on noussut kuin tehokkain matkailun markkinoilla, alueella toimivien EU. On huomattava, että Kiinassa on jo yli kolme tusinaa matkailukeskusta. Lähes kaikki Euroopan unionin maat ovat avannut keskuksiaan Kiinassa, jossa ne, jotka haluavat mennä matkalle, voivat saada matkailuvapauden.

Lisäksi hän totesi, että on aika muuttaa perusteellisesti suhtautumista matkailijat tulevat Kiinasta, koska he ovat jo pitkään olleet edellä kaikkia olemassa olevia stereotypioita ja ovat varsin omavarainen ihmisiä. Ensinnäkin matkailija, joka vierailee Euroopassa haluaa saada aivan uusia vaikutelmia, joita ei ole saatavilla hänen osassaan maailmaa. Samaan aikaan hänellä ei ole ongelmia viisumin myöntämisessä eikä missään reitissä verkossa.

Lisäksi Santander erikseen huomautti, että meidän pitäisi tulla toimeen parantamiseen keinoja Internet, koska sen ansiosta kiinalaiset matkustajat tuntemaan olonsa mukavammaksi, varsinkin valitessaan reitin, nähtävyydet, ruokakaupat ja kauppoja matkamuistoja ja vaatteita. Samalla on huolehdittava siitä, että tärkeimmillä paikoilla on kiinalaisia merkintöjä. Meidän on myös tehtävä yhteistyötä Kiinan kansallisten maksujärjestelmien kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti