EU: n raportin yleiseen kasvuun BKT: n kasvu euroalueella tänä vuonna

01.06.2017

Euroopan komissio on todennut, että kokonaiskasvu euroalueen talous on osoittautunut lupaavaksi. Seuraavat taloudellista tilannetta maan seurannan valvonnassa Euroopan komission huomion, päätettiin, että suhdanteiden säilyvän positiivisena ansiosta useita syitä.

Uusimpien raporttien, tämän vuoden BKT: n kasvu yltää 1,3 prosenttia Suomessa, seuraavassa, tämä luku kasvaa entisestään: 1,7 prosenttia. Yleinen taso kasvun talouksien euroalueella tänä vuonna tulee olemaan vähintään 1,7 prosenttia, enemmän kuin viime vuonna.

On myös kerrottu, että Euroopan komissio on todennut riittävän suuri kuilu talouskasvun eri maissa. Suurimmaksi osaksi, kasvua, ja yleisiä parannuksia maassa ovat näkyvämpiä alueilla, joilla on viime vuosina on tehty rakenteellisia muutoksia ja suuria uudistuksia vastuussa talouskasvulle.

Kuitenkin Euroopan komissio neuvoo valppaus: monia riskejä, jotka riippuvat ulkoisista tekijöistä. Esimerkiksi merkittävä vaikutus talouteen euroalueen maat voivat pelata Yhdysvaltojen ja niiden suhteesta kunkin maan, joka sijaitsee melko epävakaa taloudellinen tilanne. Se on myös merkittävä tekijä vaikutus talouteen on epävakaassa tilassa politiikka kansainvälisesti. Tästä syystä Euroopan komissio tekee varauksen, joka teki ennusteet BKT: n kasvu on perusteltu ainoastaan, jos maailma ei tapahdu suuria muutoksia seurauksiltaan epävakaus suhteista euroalueen eikä haastavat taloustilanteeseen.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti