EU aikoo kasvattaa koulutuksen ja tutkimuksen kustannuksia

22.02.2018

Vietettyään vakavaa tutkimustyötä, ad hoc eurooppalaisten asiantuntijoiden tuli siihen tulokseen, että on olemassa tilanne, kun sinun tarvitsee vain lisätä käyttää koulutukseen ja rahoitukseen edistää kehitystä tieteellisen toiminnan. Työpaikkojen säilyttämiseksi, joissa erittäin ammattitaitoiset työntekijät ovat mukana, Brysselissä olisi harkittava uudelleen asenteitaan näiden alueiden investointeihin.

Rahoituksen lisääminen kiireellisesti

Asiantuntijat ovat varmoja siitä, että vuoteen 2020 mennessä Euroopan yhteisön talousarviosta olisi varattava 100 prosenttia enemmän varoja. Siten niiden vakuuttunut, se tehdään merkittävän panoksen paitsi koulutusta, mutta myös innovatiivisten teknologioiden, tänään, teollisuus tarvitsee hyvin. Lisäksi asiantuntijat Tutkimuksen tekijät, totesi, että vuoden 2008 - 2012: n, pienenee huomattavasti työpaikkojen määrä, ei vain teollisuudessa. Tänä aikana yritysten työntekijöiden määrä on vähentynyt 3,8 miljoonalla.

Sillä mitä se tehdään

Asiantuntijoiden mukaan se on aika luoda uusia työpaikkoja, ja samaan aikaan, toteuttamaan kaikki toimenpiteet, joilla edistetään työn tuottavuuden kasvua työpaikalla. On huomattava, että tämä indikaattori, EU ohittaa lähes kaikki kilpailijansa, ja varsinkin Yhdysvalloissa, jossa joka vuosi, tämä luku ei ylitä merkki 0,7% ja Etelä-Koreassa, joka pystyi saavuttamaan kasvua 2,3% . Samaan aikaan EU: n keskimääräinen tulos oli noin 2,7 prosenttia.

Mitä tutkimusta varten tehtiin?

Tämän asiantuntijaryhmän perustamisen syy oli Euroopan komission johtajien erittäin vakava huolenaihe. Heidän mielestään saattaa tulla aika, jolloin suurin osa yrityksistä tulee mahdollisimman robotisiksi. Näin ollen on olemassa kasvava vaara, että miljoonat työkykyiset ihmiset voivat menettää työpaikkansa. Tämä kysymys on erityisen akuutti teollisuusalueilla. Euroopan komission edustajien edustajana nykyaikaisen digitaalitekniikan kehitys herättää meidät ajattelemaan tätä asiaa täysin, ja meidän on tänään tehtävä päätöksiä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti