EU aikoo antaa tukea pienyrityksiä takauksina

17.06.2017

Tällä hetkellä saarella Gozon omistama Maltan saaristo, tehty erilaisia ohjelmia, jotka edistävät erilaisia pienyritykset alueella. Erityisesti se toimii kokonaisuutena ohjelma, jonka mukaan edustajia tämän segmentin Euroopan talouden saada taloudellista tukea niiden kehittämistä.  

Ensinnäkin, kun se tulee tarjoamaan taloudellista tukea pienille yrityksille, on syytä mainita, että mekanismi, jolla sen perustajat nimeltään "Initiative Small Business." Puolestaan toimittajat kysyi Mark Bartoli kommentoida miten tämä yhteistyö tapahtuu, johon hän vastasi, että heidän järjestönsä onnistuvat säilyttämään melko vakaa suhde Euroopan investointirahaston. Nämä vaiheet avulla alueen saada yrittäjien jossa luoton parempi saatavuus, sillä ne ovat jo värväytyi tukea eurooppalaista rahastoa, vuonna takauksina.  

Hyvä esimerkki tästä tiiviissä yhteistyössä paikallisten pankkien Violetta on yksi suurimmista saarella-yritysten Muovi-ikkunat. Kuitenkin lähde totesi, että yhtiö «teknologiset innovaatiot», jo tunnettu valmistetut tuotteet nykytekniikan avulla, perustuu yhdistelmä muovista ja alumiinista. Kuten mainitaan kaikki asiantuntijat, eivät vain tarkistaa osa tämän yrityksen, ehdottomasti täyttää kaikki vaatimukset EU: n standardit koskevat ympäristön turvallisuutta. Kiitos rahoitustukiohjelmassa omistajat yritykset pystyivät ostamaan pisimmällä laitteet ja rahaa ostaa sen, on osallistunut kaikkiin saman pankin Violetty.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti