Etelä-Korean hallitus vahvistaa digitaalisen pörssien toimintaa

23.06.2018

Jälkeen lyhyellä aikavälillä, kriptobirzhi kärsi useista hakkerien hyökkäykset, että Etelä-Korea, hallitus tuli siihen tulokseen, että oli aika perusteellisesti päivittää lainsäädäntökehystä, mikä puolestaan on auttanut vahvistamaan toiminnan torjuntatoimenpiteet tällä alalla. Näin ollen maan sääntelyviranomaisen edustajat ovat jo valmiita keskustelemaan uudesta lakiesityksestä, joka antaa kriittisen valuuttamarkkinoille osanottajille uusia lisävelvoitteita.

Hänen virallinen osoite tässä tilaisuudessa, Choi Jong-ku, edustaja keskuspankin Etelä-Korea, sanoi, että tässä vaiheessa, on kiireesti vahvistettava valvontaa täytäntöönpanoa toteutettujen toimien kryptovaluutta. Estääkseen tämänkaltaisten tapausten pitäisi antaa enemmän vakautta tälle markkinasegmentillä, avulla lainsäädäntötoimia salliessa oikeuksien suojaamiseksi kaikkien jäsenten.

Puolestaan uutistoimisto valaistuksen kysymyksiä rahoituksen Newspim päätti kommentoida päätöstä Korean hallitus, kiinnittää huomiota siihen, että tällä hetkellä lähes kaikki toiminta kriptobirzh ja suorittaa niistä toiminta on vyöhykkeellä ei ole ollut todellista mahdollisuuksia korkealaatuista seurantaa. Lisäksi lisättiin, että uuden mekanismin toimivuuden tehostamiseksi ensinnäkin kannattaa kiinnittää huomiota raportointiin. Siksi luodaan erillinen järjestelmä, jossa kaikki kerätyt tiedot toteutetuista liiketoimista kerätään.

Toinen ongelma, joka mahdollistaa maassa syntyvän lainsäädäntökehyksen ratkaisemisen, on tehokas vastakkainasettelun laittomien varojen pesuun. Lisääntyneen kontrollin avulla lähes kaikki kyseenalaiset toiminnot estetään välittömästi. Lisäksi uuden sääntelykehyksen ansiosta pankkilaitosten on helpompi tehdä yhteistyötä kriittisten pörssien, yritysten ja yksinkertaisten sijoittajien kanssa. Samalla korealaiset virkamiehet puhuessaan lehdistötilaisuudessa, ilmoitti, että eivät aio hyväksyä sitä, että markkinat digitaalinen valuuttojen, vähitellen muuttuu keino rahanpesuun.

Lisäksi edustajat säädin, huomasi, että kaikki ne, jotka yrittävät rikkoa uusia oikeudellisia määräyksiä rangaistaan hallinnollisesti hyvin konkreettinen seuraamuksia, noin 27 000 dollaria. Näin ollen näiden palvelujen tarjoajien etujen vuoksi se ilmoittaa asiasta ajoissa viranomaisille epäilyttävien liiketoimien toteuttamisesta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti