Energiatehokkuus oli myytti - asiantuntijat

10.08.2017

Jotta voidaan laatia asiakirjat ostoa tai vuokra-asuntojen ensinnäkin, syytä ohjata asianomaisille viranomaisille, jotka antavat vaatimustenmukaisuustodistuksia ekologisen rakentamisen. Tämä palvelu, äskettäin, yhä vastaanottavaisempia kritisoitu vahvasti Suomessa.

Kuten Mr. Marjut Joensuu, osastopäällikkö työn asiakkaiden kanssa, hiljattain, nämä asiakirjat eivät ole pakollisia, joten ei voi saavuttaa toivottua vaikutusta. Hänen mukaansa viime kerta, ekologinen todistus kiinteistöjen, saaneeseen arvoton paperi.

Kuitenkin Joensuu vilpittömästi pahoillaan siitä, että tilanteen päinvastaiseksi -ympäristösertifikaatti oli hyvin ruma. Samaan aikaan, hänen mielestään sitoutuminen rakennuksen energiatehokkuuden paljolti osattava pohtia kokonaiskuvaan ilmastonmuutokseen liittyvän planeetalla. Tähtää tämän todistuksen, ja se paini näitä muutoksia.

Aikoinaan Savollaynen Kaya johtaja ympäristöjärjestö, totesi, että aikomukset päämäärä virkamiesten ollut täysin päinvastainen vaikutus. Hänen mukaansa tämä todistus ei ole mitään tekemistä ympäristöhuoltoyhtiöiden minimoida ihmisen vaikutusta ympäristöön, ja se ei ole reilua.

Samalla on syytä huomata, että Suomen kansalaisilla on useita merkittäviä muutoksia dokumenttiin, antaa sen parlamentin jäseniä, jo 2014. Tämä aloite virkamiehet koettu vihamielinen vastaanotto, ja näin, tämä kokemus pakko lopettaa, ja se alkoi.

Tavalla tai toisella, mutta asiakirja on sopeuduttava, asiantuntijat sanovat, mutta nyt sinun pitäisi tiukasti vaatimuksia rakennuksissa, jotka vaihtelevat jatkuvasti.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti