EKP ei ole kiirettä kiristämään finanssipolitiikkaa

16.06.2017

Kuten edellä Mario Draghi, johtaja EKP, hänen mielestään tähän mennessä alueella euroalueen on edelleen inflaatio kehittyy liian hidasta, joten puhua tarkistamiseen rahapolitiikan on tällä hetkellä huonosti ajoitettu päätös, jonka olisi pidennettävä.  

Tietojen mukaan kuluttajahinnat kevättalvella tämän vuoden kasvoi vain 1,5% ei tuolloin sekä vuotuisen suhde, tämä luku oli 2% lopussa talven. Perustuvat sovellukset Draghi keskuspankin on huolehdittava siitä, että inflaatio pysyy tavoitetasolla alle 2%. Kuten edellä Mario Draghi, jotta, ennen kuin se on suunniteltu tekemään muutoksia rahoituspolitiikan. Me ensinnäkin ovat vakuuttuneita inflaation todellakin aikoo pysyä odotettavissa aikavälillä vaikka keskipitkällä aikavälillä, vähenee kannustimen määrää annettujen parametrien, palaa ennustettu.  

Puolestaan Saksan pankkiyhdistys vetosi, että Euroopan keskuspankki alkoi asteittainen vähentäminen ohjelman, johon lunastus joukkovelkakirjojen, mutta vuosien mittaan kudonta. Saksan pankkiirit jakoivat aiheuttamia ongelmia negatiivinen korko keskuspankin. Seurauksena tästä tilanteesta, eurooppalaiset pankit kärsivät tappioita kuukausittain määrän 150 miljoonaa euroa. Puolestaan ei niin kauan sitten, Wolfgang Schäuble, joka johtaa valtiovarainministeriön Saksan myös jätti jossa hän pyysi EKP kiristää jatkuva taloudellinen ja luottopolitiikkansa. Siten muodostuu Euroopan pankkien, toivoen, että he voivat välttää pääomatappiot kokonaismäärä lähes puoli miljardia euroa

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti