Ehkä hakkerit saivat tietoja suomalaisilta Uber-asiakkailta

23.11.2017

Aivan äskettäin, yhtiö iski viestin, jossa sanotaan, että vuosi sitten, on hyökänneet hakkerit huoltaa Uber, työskentelee jotta taksi. Samalla todettiin, että tunkeilijoiden hyökkäys oli melko laajamittainen.

Median edustajat kertoivat tästä ilmeisestä tapahtumasta. Erityisesti paljastuneiden tosiseikkojen mukaan tietokonehävittäjät onnistuivat varastamaan 57 miljoonan ihmisen, sekä yrityksen että kuljettajien tietokannan. Hyökkääjien käytettävissä olivat sähköpostiosoitteet, nimet, mobiililaitteiden numerot. Lisäksi, kuten kävi ilmi, tämä hyökkäys on tehty viimeisen vuoden aikana, mutta vasta nyt se tuli tiedoksi toimittajille.

Myös tiedotusvälineissä ja sanoi, että yhtiö joutui maksamaan cyberhawks 100000 dollaria vastineeksi siitä, että he heti poistaa kaikki tiedot, vaan siitä, mitä oli tapahtunut, kukaan ei paljasteta. Puolestaan Suomi Communications Authority, on täysi syy uskoa, että hävittäminen hakkerit voivat olla tietoja kansalaisten ja maansa, jotka ovat käyttäneet tätä palvelua.

Riippumatta tilanteesta, tässä osastolla he sanoivat, että heillä ei ole aikomuksia tutkia tätä tapausta. Heidän mukaansa se riittää, että yritys itse, he ovat vakuuttuneita siitä, että tärkeimmät tiedot käytettävissä Uber, älä mene hakkereita, ja vielä luokiteltu. Yhtiö väittää, että pankkikorttien ja reittien tiedot, kuten aiemmin, luokitellaan. Kuitenkin yhtiö totesi tapahtuman ei läpäissyt niitä jäljettömiin, ja ensimmäinen asia, että he olivat ottaneet, se vahvisti tietoverkkojen toimenpiteitä, ottaen huomioon kaikki olosuhteet viimeisen cyberhawks hyökkäys.

Samaan aikaan toimialasta, työskentelee Suomen alueelta, sanoi, että kun aktiivisesti yhteistyössä lainvalvontaviranomaisten ja muiden viranomaisten, ei halua toistaa tämän ikävän tapauksen. Kuitenkin yksityiskohtaisimmat huomautukset edustajat taksipalvelu, toimittajat eivät onnistuneet saamaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti