Edustajia Suomen liiketoiminta Venäjällä työskentelevien, toipumassa kriisistä

14.07.2017

Yritykset Suomi liikemiesten työskentelee Venäjällä ja Venäjän kanssa alkoi merkittävästi optimistinen tulevaisuuden yhteistyömahdollisuuksia. Kuitenkin investoida Venäjän talouteen, koska vielä vahva pelot uudesta taantumasta saattaa esiintyä. Kuitenkin yksi syy, miksi liikemiesten Maa tuhansien järvien, valittavat merkittävää suojaa kohdistama Venäjän hallituksen.

Barometrin, odotukset vuodeksi Suomen kauppa Venäjän yhteistyötä. Samaan aikaan 54% vastaajista luottavaisesti sanoi, että taloudellinen kasvu havaittu Venäjällä, joka kestää yli kuusi kuukautta. Vain 10% vastaajista ilmaisi erittäin kielteisiä ennusteita. Samalla on kummallinen tilanne, kun viime syksynä, määrä optimistit on kasvanut 27%: sta 63%. Useimmat toivoo hedelmällistä yhteistyötä, edustajat ovat pienten liiketoimintaa Suomessa.

Huolimatta siitä, että määrä optimistinen ajattelevien yrittäjien on kaksinkertaistunut, se ei tarkoita, että lähitulevaisuudessa Venäjän taloudessa, tulee kiire investointivirta. Toistaiseksi asiat ovat hieman erilaiset, koska Suomen yritykset tarvitsevat enemmän aikaa toipua talousongelmat kokema niitä viime kaudella.

Niistä haittatekijöitä tarkoitetut Ensinnäkin taloudelliset pakotteet päämäärän tuonnin korvaaminen politiikan yleisesti vähentynyt kehityksen nopeus ja sen seurauksena ruplan heikentyminen. Kuluneen vuoden aikana, korkeintaan 26% yrityksistä on uskaltanut laittaa rahansa.

Samaan aikaan vastaajat kertoivat Suomen liiketoiminnan piti aiheutua merkittäviä tappioita viime 2 vuotta, mutta sitten, sanovat, että he näkevät mahdollisuuksia, ja että ongelmia on ohi. Vaikka vain 24% vastaajista ilmaisseet haluavansa investoida Venäjän talouteen on kuitenkin kaikkein asianomaisten tytäryhtiöiden.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti