Dieselmoottorit, kuten ennenkin, on kysyntää Suomessa

03.08.2017

Kuten asiantuntijat Suomen automarkkinoilla sanoa nykyinen oli heinäkuussa leimasi se, että se on kasvanut merkittävästi ajoneuvojen hankintaan kirjattiin tänä aikana.

Ensinnäkin asiantuntijat huomautti, että vuoden aikana, Suomen kansalaiset ovat saaneet noin 73294 uuden ajoneuvon jossa ne on rekisteröity asianmukaisesti. Tästä käy ilmi, että viime vuoden aikana, kokonaismäärä uusien ajoneuvojen ostamien asuvat Suomessa kasvoi 0,7%. Tätä lukua ei kehittynyt tasaisesti, kun otetaan huomioon vuodenajasta. Niinpä toukokuun alussa todettiin, että ihmiset alkoivat ostaa enemmän uusia autoja. Edustajina Information Center vastaa autoteollisuuden markkinoiden ennustetaan kasvavan hankinnassa ajoneuvojen tulevaisuudessa vain kasvaa.

Samaan aikaan, asiantuntijat vastaavat tilastojen luottavaisesti sanoa, että viime vuosina suomalaisten keskuudessa, suuri suosio alkoi käyttää ajoneuvoissa dieselmoottorilla varustettujen. Useita vuosia, eli dieselautojen edustavat edun mukaisesti Suomen kansalaisille. Jos luottaa tilastotiedot viime vuonna, voimme nähdä, että dieselajoneuvojen osuuden kasvaa jatkuvasti, etenkin kuorma.

Samalla, jos ajatellaan, että joukossa kuorma, lähes 99% dieselkäyttöisiä autoja. Kuitenkin osuus diesels Suomen osuus on hieman yli 32%, kun taas muissa EU-maissa, määrä vaihtelee 50%.

Asiantuntijat sanovat, että dieselmoottorit ovat vähemmän myrkyllisiä päästöjä, erityisesti hiilidioksidia. Lisäksi moottoreihin dieselpolttoainetta, on parempi energiatehokkuus. Ilmeisesti tämä on yksinkertainen ja kiehtova auton omistajille.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti