Brittiläisten yritysten implanttisirujen työntekijät

14.11.2018

Toimittajat oppivat, että implantti-siru-implantaatioteknologiaa kehittävä Bio Teg päätti käyttää omia kehitystään merkitsemään sen henkilökuntaa. Samaan aikaan on huomattava, että tämän hankkeen edistäminen on jo täysimittainen, ja monet yhtiön työntekijät ovat jo asettaneet sähköisen sirun käsiinsä. Lisäksi, kuten kävi ilmi, ei vain tässä yrityksessä harjoittanut tätä käytäntöä.

Yrityksen perustaja Stephen Northamin haastattelussa kiinnitti huomiota siihen, että tällaisten toimenpiteiden toteuttaminen vahvistaisi entisestään yrityksen turvatoimia. Rahoitusosastolla työskentelevä henkilöstö aluksi haluaa vapaaehtoisesti käydä läpi haketusmenettelyn, samoin kuin kehitysosasto. Kuitenkin myöhemmin implanttien implantit, tulee edellytys työtä yrityksessä. Samaan aikaan työntekijän kädessä istutettu elektroninen laite tarjoaa hänelle vapaan pääsyn mille tahansa yhtiön alueelle.

Kuten kävi ilmi, Northam itse yhdessä yrityksen koko johdon kanssa oli ensimmäinen, joka päätti testata omaa kehitystään. Elektronisen sirun keskimääräinen hinta sekä implantointimenetelmä on 70-260 puntaa. Lisäksi yrityksen luoja kertoi toimittajille, että heidän yrityksensa tuotteet toimitetaan Kiinaan, Espanjaan, Saksaan, Japaniin ja Ranskaan.

Tuotteiden ainutlaatuisuudesta huolimatta brittiläinen yritys ei ole ainoa kehittäjä tällä alalla. Ruotsalainen Biohax-yhtiö, joka ilmoitti aikovansa tulla Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille vastaavanlaisella tarjouksella, haluaa myös hallita uusia markkinoita. Tätä varten käytettävissä olevien tietojen mukaan on tarkoitus avata oma toimisto Iso-Britannian pääkaupungissa. Lisäksi sanotaan, että ruotsalaisella yrityksellä on jo melko laaja kokemus tällä alalla. Yli 4 tuhatta ruotsalaista hyötyivät kotimaansa palveluista, jotka käyttävät tätä innovaatiota palveluissa ja kuljetuksissa.

On syytä huomata, että välittömästi tämän tiedon julkistamisen jälkeen brittiläiset ihmisoikeusjärjestöt tekivät melkoisen kauhuja. Heidän mielestään elektroniikkalaitteen implantointi ihmiskehoon on äärimmäisen mahdoton hyväksyä, koska se tekee siitä entistä enemmän riippuvaiseksi työnantajista. Samalla yritysten johto saa itseään uuden välineen omien alaistensa valvomiseksi. Näin ollen jokaisen henkilön oikeutta yksityisyyteen loukataan, koska yrityksen johtajat tietävät kaikesta toiminnastaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti