Brittiläiset pankkiirit uhkaavat kapinoida Brexitiä vastaan

02.10.2019

On tapana lukea, että osa Surreyn läänin läänistä on sellainen paikka, jota oikein voidaan kutsua brittiläisten konservatiivien linnoitukseksi. Täällä he elävät omassa ympäristössään ratkaiseen yhdessä asioita, jotka liittyvät heidän tarpeeseen poistaa Britannian nykyinen ulkoministeri Dominic Rab virkastaan. Useimpien näiden maan finanssipiirien edustajien on puolestaan pelättävä Brexitiä aktiivisesti tukevan alueen osan vastustusta. Näin ollen joudut viettämään paljon aikaa selittäessään asemasi vastustajille paljon aikaa.

On syytä huomata, että Yhdistyneen kuningaskunnan poliittisessa tilassa on vain yksi poliittinen voima, joka vastustaa avoimesti maan vetäytymistä Euroopan unionista, ja tämä on liberaalidemokraattinen puolue. tämän puolueen edustajien mielestä Ison-Britannian on ehdottomasti pysyttävä osana Euroopan unionia. Tätä varten he osallistuvat monenlaisiin kokouksiin strategien ja taloudellisten asiantuntijoiden kanssa. Ei ole tarpeetonta todeta, että Ison-Britannian konservatiivien, Waltonin ja Asherin kreivikuntien linnoitus kannatti enemmistöäänestyksellä pysymistä EU: ssa ja keräsi noin 60 prosenttia äänistä kieltäytyäkseen lopettamasta Brexit-kansanäänestyksessä. He ovat varmoja, että paitsi kaupunginsa, myös koko maan kohtalo päätetään parhaillaan. He uskovat, että EU: n poistuminen ilman sopimusta uhkaa ensinnäkin talouden teollisuutta. Lisäksi tällä alueella työskentelevien yli miljoonan britin tulevaisuus riippuu suoraan näistä päätöksistä.

Liberaalidemokraattisella puolueella ei puolestaan ole tällä hetkellä suurta luottamusta äänestäjien keskuudessa, ja enintään 12% kansalaisista äänestää vaaleissa (tämä on viimeisimpien kyselyjen mukaan). Samaan aikaan Walton- ja Asher-kreivikuntia ei vain mainittu tässä artikkelissa, koska he ovat suuressa määrin pääkaupungissa työskentelevien brittiläisten työntekijöiden asuttamia. Mutta pankkiirien mielipiteestä Brexitiin liittyvistä kysymyksistä on erittäin vaikeaa saada täsmällisiä tietoja täältä, koska samaan aikaan kuin kaikki kansalliset tiedotusvälineet, rahoitusalan edustajat aloilla, jotka tukevat Ison-Britannian poistumista EU: sta, kyselyt osoittavat päinvastaista. Äskettäisen tutkimuksen mukaan suurin osa pankkiireista on täysin vakuuttuneita siitä, että heidän kotimaansa ei pitäisi poistua Euroopan unionista. Heidän mukaansa punta romahtaa melkein heti, markkinoilla olevien kiinteistöjen hinnat alkavat nopeasti laskea, mikä johtaa yleiseen markkinatilanteen heikkenemiseen. Ja samaan aikaan heidän vastustajansa sanovat, että konservatiivit pelkäsivät yksinkertaisesti muutoksia ja etenkin tavanomaisten voittojen menettämistä. Mutta tässä heidän mielestään ei ole mitään hätää, vain vähän aikaa menetetään uuden työn etsimiseen niille, jotka ovat menettäneet sen.

Samanaikaisesti asiantuntijat huomauttavat, että Brexit-kannattajien määrä kasvaa tasaisesti, ja vaikka kaksi piiriä Walton ja Escher pysyisivätkin heidän mielestään, muutosta ei voida välttää. Jotkut osapuolet kutsuvat nykyistä tilannetta suoraan ”hiljaiseksi vallankumousksi”.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti