Bitcoin on jälleen valokeilassa

08.09.2019

Kuten aina yllättäen, Bitcoinista tuli jälleen kiihkeiden keskustelujen aihe, jonka aiheutti koron äkillinen hyppy. On syytä huomata, että juuri viime viikolla pääsalausvaluutta osoitti negatiivista trendiä, melko tasaisesti menettäen arvoaan. Siksi voimme todeta tosiasian, että ”härien” ponnistelut eivät ole hukkaan. Asiantuntijat kuitenkin huomauttavat, että sinun ei pidä asettaa liikaa toivoa ja optimismia Bitcoinille, koska se on tietyistä syistä sen aseman panttivanki, eikä se voi edustaa todellista arvoa pitkän aikavälin keinona kannattavalle sijoitukselle.

Analyytikoiden epäilyjen lisäksi voidaan sanoa, että muutkin digitaaliset valuutat, vaikka niiden hinta myös kasvaa, mutta luku ei ylitä 4-7%. Samaan aikaan bitcoin osoittaa paljon vakavampia indikaattoreita, ja siksi se on johtava asema digitaalisten omaisuuserien markkinoilla. Asiantuntijoiden mukaan Bitcoin-määräävyysindeksi on jo tällä hetkellä saavuttanut 70%: n tason ja ylittää sitä vähitellen. Samanaikaisesti asiantuntijat eivät usko, että tätä digitaalista valuuttaa ei pitäisi luokitella turvapaikka-omaisuudeksi edes voimakkaalla toiveella. Syynä tähän luottamukseen oli tarkka valuuttakurssin heilahtelu, joka yhden päivän aikana voi olla useita kymmeniä prosentteja. Nimittäin tämä seikka ei salli bitcoinien määrittämistä turvalliseksi omaisuudeksi.

Nykyisessä tilanteessa voidaan puolestaan vain sanoa, että pyrkiessään lisäämään tämän salausvaluutan arvoa tavalliset pörssikeinottelijat ja salausvaluutan optimistit tekevät kaikkensa saadakseen uutisia siitä, että maailmantalous on epävakaata digitaalisen valuutan volyymisemmat ostot ovat mahdollisia. Siitä huolimatta, että tämäkin ilmeinen tosiasia ei tuota toivottua tulosta, sillä vilkkain Bitcoin-kauppa lyhyessä ajassa yksinkertaisesti tukehtuu. Salausvaluuttamarkkinoiden objektiivisemman analysoinnin kannalta on kuitenkin ensinnäkin syytä kiinnittää huomiota monien erilaisten medioiden aiheuttamaan meluun. Ja tässä tapauksessa on syytä tutkia huolellisesti bitcoin-suorituskykyindikaattoreita viime kuukausien aikana. Ja sitten tulee aivan ilmeiseksi, että jopa äkillisten hyppyjensä aikana hän osoitti, että joka kerta saavutetut maksimit pienenivät. Erityisen elävästi tämä ilmeni kesän alussa, kun markkinoilla havaittiin tiettyä elvyttämistä.

Elokuussa tärkeä rooli oli geopoliittisilla tapahtumilla, jotka loivat melko vähän epämiellyttäviä hetkiä kauppiaille ja sijoittajille. Analyytikkojen mukaan kattava jännitys ja epävarmuus aiheutti sen, että maailmanlaajuiset osakemarkkinat menettivät noin 3 biljoonaa dollaria. Lisäksi salausvaluuttamarkkinat reagoivat melko herkästi näihin tapahtumiin menettäen 27 miljardin dollarin pääoman. On selvää, että globaalien markkinoiden tappioiden taustalla tämä luku ei näytä niin vaikuttavalta. Tietyt erityispiirteet huomioon ottaen tämä tosiasia saa meidät kuitenkin ajattelemaan.

Tilastot tarjoavat kuitenkin hyödyllistä tietoa. Ensinnäkin, on huomionarvoista, että vaikka kryptovaluuttaympäristö onkin ehdottoman kehittymätön ja nuori, on mahdollista tehdä täydellisiä johtopäätöksiä siitä, kuinka finanssimarkkinahait kykenevät tietämyksellään suorittamaan manipulaatioita rasittamatta samalla hankkimalla tarvittavat heille tulos. Siten voit melko tietoisesti nähdä, että tarvittaessa resursseillaan on mahdollisuus vaikuttaa bitcoinien vaihtokurssivaihteluihin missä tahansa mittakaavassa ja alueella. Samanaikaisesti he eivät tarvitse paljon aikaa suunnitelmiensa toteuttamiseen, jolloin voit manipuloida digitaalisen valuutan arvoa heidän harkintansa mukaan.

Lisäksi on syytä kiinnittää erityistä huomiota siihen tosiseikkaan, että viime aikoina erilaisten virkamiesten ja poliitikkojen edustajat ovat melko usein alkaneet spekuloida siitä, että dollarin hegemonia on saavuttanut viimeisen vaiheen. Siksi on syytä kaataa niin paljon rahaa kuin mahdollista kryptovaluuttamarkkinoille nostamalla se aivan uudelle tasolle, paljon laajemmalle kuin yksinkertainen vähittäismyynti. Samanaikaisesti viimeisimmistä lausunnoista päätellen,

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti