Bitcoin-kaivostoiminta maksaa paljon enemmän kuin se todellisuudessa maksaa

30.01.2019

Rahoitusmarkkinoiden analyytikot alkoivat äskettäin olla erittäin kiinnostuneita kysymyksestä siitä, kuinka kannattavaa on viime aikoina cryptocurrency. Erityisesti tämän asian selvittämiseksi JPMorganin asiantuntijat suorittivat tutkimuksen, jossa he totesivat, että yhden Bitcoinin uuttaminen ylittää huomattavasti sen todellisen arvon markkinoilla.

Analyytikoiden painos totesi, että viime vuoden lopussa, jotta saatiin bitcoinia, sen oli vietettävä yli 4 tuhatta dollaria. On huomattava, että tämän digitaalisen valuutan kustannukset ovat nykyään huomattavasti alhaisemmat kuin sen tuotantokustannukset. Syy tähän on se, että digitaalisten valuuttojen kaivostyöntekijöiden on käytettävä paljon rahaa maksamaan sähköä, jota suuritehoiset tietokoneet kuluttavat. Samaan aikaan kiinalaisissa kaivostyöläisissä löysimme tien ulos tästä tilanteesta, solmimme sopimuksia suoraan sähköntuottajan kanssa ja rakennimme maatilamme aivan voimalaitosten viereen vähentääkseen tämän resurssin kuljetuskustannuksia.

Analyytikot ovat laskeneet, kuinka paljon kiinalaiset kaivostyöntekijät voittavat, ja niiden laskelmat osoittivat, että tässä tapauksessa kaivostyöntekijöiden energiakustannukset ovat 2,4 tuhatta yhden bitcoin-kolikon kohdalla. Vaikka länsimaissa, vaikka heidän ammatinsa kannattavuus alkaa laskea huomattavasti, ja cryptocurrency -tuotannon kustannukset kasvavat jatkuvasti, asiantuntijat ovat yllättyneitä huomatessaan, että joissakin maissa digitaalisen valuutan tuotanto, kasvaa edelleen. Tämän alan johtajien joukossa olivat Yhdysvallat, Tšekki, Islanti ja useat muut valtiot. Asiantuntijat ovat myös vakuuttuneita siitä, että jos vain Kiinassa työskentelevät kaivostyöntekijät jäävät markkinoille, sen vuoksi, että niiden resurssipohjalla on pienimmät kustannukset, bitcoinin hinta voi laskea enintään 1 260 tuhatta dollaria yhdelle kolikolle.

Digitaalisten valuuttojen omaisuutta ei kuitenkaan pidä laiminlyödä kyvyksi nopeasti muuttaa markkinamääriä. Näin ollen voimme tämän taustan perusteella päätellä, että on liian aikaista osoittaa pessimistisiä tunnelmia, koska Bitcoin pystyy osoittamaan huonoina valuuttakurssimuutoksina hyvin lyhyessä ajassa. Tämä ominaisuus kuitenkin pelottaa perinteisen pankkisektorin edustajia, koska ne ovat tottuneet työskentelemään paljon rennommassa ilmapiirissä, mikä mahdollistaa enemmän tai vähemmän luotettavien ennusteiden tekemisen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti