Baarien tuottaja päätti asentaa Windows 10: n 80 000 tietokoneeseen

23.07.2018

Monien erilaisten herkkien ostojen, purukumin ja suklaapatukan hankkiminen tavalla tai toisella, kuluttajat kohtaavat kuuluisan Mars-yrityksen tuotemerkin. Jotta henkilöstön tehokkuutta lisätään ja kannattavuuden taso saadaan kokonaan uudelle tasolle. Siksi päätettiin asentaa tietokoneisiin yli 80 tuhatta työntekijää. On huomattava, että tällä hetkellä yhtiöllä on noin neljä sata suurta sivuliikettä, jotka toimivat 78 maan maailman alueella.

Tässä vaiheessa yhtiön kokonaisvoitto on 35 miljardia dollaria. Samaan aikaan on kiinnitettävä huomiota siihen, että Mars ei pidä pelkästään makeistuotteiden, suklaatuotteiden, juomien jne. Tuotannon ja myynnin vaan myös laaja kokemus tieteen kehityksestä. Voimme siis sanoa, että yritys ei ainoastaan yrittää nostaa tulotasoa vaan myös hallita nykyaikaisimpia tekniikoita houkuttelemalla työntekijöitään, nuoria ja määrätietoisia ihmisiä. Yrityksen teknologiasta vastaavan vanhemman johtajan mukaan käyttöjärjestelmän Windows 10 käyttö lisää henkilöstön osaamisen kehittämismahdollisuuksia, mikä mahdollistaa yrityksen kehityksen vauhdittamisen.

Samaan aikaan on tärkeää huomata, että yrityksessä "Mars" oli joka kerta kuuluisa sen erityisestä asenteesta henkilökuntaan. Suurin osa työntekijöistä on erittäin tyytyväisiä työoloihin, monien yritysten työkokemus on pitkään yli 20 vuotta. Tässä vaiheessa hallinto päätti, että oli aika siirtyä ajankohtaan, hallitsemaan huipputeknologiaa, joka väistämättä houkuttelisi nuorempia työntekijöitä, jotka haluavat työskennellä kunnollisissa olosuhteissa. Samanaikaisesti yhtiö investoi merkittäviä aineellisia resursseja varmistaakseen, että työntekijät tuntevat olonsa tyytyväisinä työpaikoilta, antavat vastauksia, tuottavuutta ja innovointia.

On tärkeää ottaa huomioon se, että yhtiön suuret toimistot ovat hajallaan ympäri maailmaa ja kun yritys viimeksi päivitti käyttöjärjestelmän, se kesti 4 vuotta ja 4 miljoonaa dollaria. Tämän ansiosta asiantuntijat pystyivät kuitenkin asentamaan ohjelmiston, joka nopeuttaa päivitysprosessia huomattavasti. Niinpä oli mahdollista muuttaa alkuperäisiä suunnitelmia käyttöjärjestelmän asentamiseksi 5000 työntekijälle, ja sen sijaan päätettiin, että olisi hyödyllistä hyödyntää tätä tilaisuutta ja päivittää ohjelmisto kaikille keskitetyn yrityksen työntekijöille.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti