Aussie tuli tapa elää jonkun toisen kustannuksella

08.01.2019

On syytä huomata, että aiemmin Australiassa asuvaa Den Sandersia ei eroteltu esimerkillisestä käyttäytymisestään ja hurskaasta elämäntavastaan, vaan vain, että hän pääsi vankilaan. Kuitenkin, kun henkilö on tullut asumaan lain mukaan, hän ei halunnut ja kätevää tilaisuutta hyödyntäessään petti ATM: n ja onnistui saamaan rahaa, josta hänellä ei ollut oikeutta. Ja sitten, kun maistui, Sanders alkoi viettää enemmän ja enemmän, mikä johti ylelliseen elämäntapaan useita kuukausia.

Kaikki alkoi siitä, että vuonna 2011 yksi Victoria: in asukkaista australialaisista tuli ATMiin yöllä, jotta voitiin maksaa 200 dollaria, siirtämällä ne kortilta pankkitilille. Sen jälkeen, kun hän oli suorittanut kaikki tarvittavat manipulaatiot, laitteen näytössä oleva merkintä osoitti, että operaatiota ei ollut mahdollista suorittaa, mutta autosta tuli käteistä. Sandersin mukaan hänet takavarikoitiin tavallisella uteliaisuudella, ja hän päätti yrittää vetää vielä suuremman summan rahaa. Uusi yritys, juuri päättynyt siihen, mitä hänellä oli hänen käsissään, osoittautui 500 dollariksi ja sitten toiseksi ja toiseksi. Mielenkiintoisin seikka oli, että riippumatta siitä, kuinka paljon hän sai pankkiautomaatista, hänen tilinsä rahoja ei veloitettu. Niinpä hän pääsi yksinkertaisiin johtopäätöksiin, että yöllä ATM oli kunnossapitotilassa, eikä tästä syystä voinut rekisteröidä toimintaa, mutta samalla rahat, jotka annettiin säännöllisesti.

Seuraavat 4 kuukautta muuttuivat kaverille vakaana lomana, kun hän ei voinut ajatella, mistä saada rahaa, vaan hän meni taas ATMiin ja sai halutun määrän. Näin ollen kaikkien näiden kuukausien aikana hän onnistui viettämään noin 1,6 miljoonaa dollaria (Australia). Mies alkoi johtaa ylellistä elämäntapaa, viettää yön kasinolla ja hoitamalla vieraita baareissa alkoholilla. Kuten australialainen on tunnustanut, totutte hyvin nopeasti siihen, että rahaa voidaan saada käytännöllisesti katsoen ilmassa, vietät sen hallitsemattomasti.

Lisäksi mies itse myönsi, että hän oli erittäin outoa, ettei hän ollut vielä altistunut. Se sai hänet käyttämään enemmän rahaa. Päivä tuli kuitenkin, kun Sanders päätti lopettaa, pelkäämällä, että nyt hänet lasketaan ja pidätetään. Hän ei halunnut olla kansainvälisen rikollisen roolissa, joka oli ryöstänyt pankin, joka oli kadonnut ja joutunut piilottamaan. Siten mies teki vaikean päätöksen mennä pankkiin ja kertoa kaiken. Sen jälkeen Australian syytettiin petoksesta ja varkaudesta, ja hän sai vuoden vankilassa. Kun hänet vapautettiin, hän palasi ravintolaan, jossa hän oli työskennellyt aiemmin, mutta nyt hän vakuuttaa, ettei hänellä enää ole halua pettää pankkiautomaatteja.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti