Aurinko ei säästä Eurooppaa, paistaa kentät ja tappaa kaikki elävät asiat

10.08.2018

Nykyinen kesä tuottivat uusia ennätyksiä vanhan maailman alueelle, mikä aiheutti korjaamattomia vahinkoja sekä kasveille että eläimille. Lisäksi vakavien kuumien ihmisten keskuudessa on suuri kuolleisuus. Tällä hetkellä ei ole vielä laskettu kaikkia elementtien aiheuttamia vahinkoja, mutta tässä tapauksessa puhumme kymmeniä miljardeja euroja. Merkittävä osa maanviljelijöistä kärsi huomattavia tappioita ja on nyt uhattuna täydellisestä tuhosta.

Saksalainen maanviljelijä, Holger Lampe, kertoi toimittajille, kuinka epätoivoisen kuumuuden seuraukset olivat valitettavia. Hän pyysi kiinnittämään huomiota yhteen pienistä kasveista ja sanonut, että näiden kasvien pitäisi itse asiassa olla suurempi kuin ihmisen kasvu ja niillä on hyvät värit. Myös maanviljelijä kertoi myös, että hänen auringonkukan pellot, kirjaimellisesti poltettuina muutamassa päivässä, ei kuitenkaan lopeta rukoilemista, että jopa maan päällä satoi vähän sateita.

Samaan aikaan maanviljelijä totesi, että kuivuus pyyhkäisi paitsi Saksan kautta myös Puolaa, Unkaria, Alankomaita ja jopa Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Monet maanviljelijät olivat pilalla, heidän oli käännyttävä hallitukseen apua varten, jotta he voisivat maksaa korvauksen kaikille uhreille. Lisäksi kasvien tappioiden laajuus on melko korkea, joten tappioiden määrä on vain valtava.

Asiantuntijat puolestaan totesivat, että sadonkorotusindikaattorit ovat tänä vuonna huomattavasti alle 50 vuotta sitten. Samaan aikaan Saksan maatalousyrittäjien järjestö toteaa, että katastrofin jo aiheuttamien vahinkojen määrä on noin 1,5 miljardia euroa. Ja jos hallitus ei ryhdy oikeaan aikaan, tappioiden osuus voi olla noin 20 prosenttia keskituotoksista. Kenttäviljelmien lisäksi myös muut kasvit kärsivät esimerkiksi joulukuussa koristekasveista kasvatettavista lastentarhoista, mutta suuri osa puutteista puista on havaittavissa.

Mutta viininvalmistajat eivät päinvastoin voi nauttia nykyisestä sadosta, joka myös kypsynee useamman viikon ajan normaalisti. Heidän mukaansa sadonkorjuu tänä vuonna on aina mahdollisuus historiassa olla kaikkein ennätys. Niinpä he näyttävät innokkaasti taivaalta, ettei sateita ole, mikä voi pilata kaiken.

Samaan aikaan tuhoisa, lämpö ei ollut vain kasveille vaan ihmisille ja eläimille. Alppien paimenia, minun piti kysyä viranomaisilta apua, järjestää helikoptereiden toimittaminen suoraan suoraan laitumille. Samaan aikaan kaupunkien ihmiset kärsivät lämpöä, monet työpaikat ovat joutuneet leikkaamaan työpäivänsä. Uskomatonta lämpöä vastaan monet kaupunkilaiset joutuvat piiloutumaan lähelle vesistöä, joskus jopa ei ole kovin puhdasta.

On kuitenkin syytä huomata, että sääennuskeilla, vaikka he eivät voi kertoa ihmisille iloisesta uutisesta loppuun menevän lämmön lopettamisesta, koska joillakin aloilla antisykloni on vakiinnuttanut itsensä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti