Asiantuntijat uskovat, että Suomi voisi kärsiä nälkää

07.08.2017

Ilmastonmuutos on tosiasia, että sää alkaa muuttua dramaattisesti epäedullinen. Joka tapauksessa, viime vuosina, monet asiantuntijat ovat vakavia evince hyvin oikeutetusti huolissaan, miten nämä ilmaston muutokset vaikuttavat paitsi suhteessa maailmanlaajuisen, vaan ne vaikuttavat myös elintarvikkeiden turvallisuuteen Suomessa. Viime vuosina monet asiantuntijat ovat ilmaisseet selkeän epäilyjä, että Suomi on varsin omavarainen tilassa.

Näyttää siltä, että ongelma ruokapulan millään tavalla, älä koske Suomessa, koska kaikki tämä tapahtuu kaukana siitä. Vai vieläkö, vakavaa huolta?

Taloudelliset asiantuntijat ovat varmoja siitä, että on tullut aika huolehtia omasta tulevaisuudestaan, jotta kapasiteetti säilyisi maatalousalan maan. Kuten edustajat luonnonvarainstituutin ja maa, tämä on kiireellinen asia jo pitkään.

Institute of Calle Hoppulan sanoi, että jos tulevaisuudessa maataloustuotannon myös vähenee nopeasti, se on jo hyvin lähitulevaisuudessa Suomessa odottaa vakavia ongelmia. Hänen mukaansa seuraavan 10-30 vuotta, maassa, voi olla merkittäviä alijäämä elintarvikkeiden oman tuotannon.

Tähän mennessä huomattava määrä laajamittainen maataloustuottajat, kärsivät jo tiettyjä kuivuuden vaikutuksia. Ensinnäkin on syytä huomata, että kuivuus indeksit ovat yleensä pahenevat 20-30 vuoden. Jo nyt monissa Euroopan maissa on ollut ongelmia viljaa, pakko hankkia puuttuvan määrän rajojensa ulkopuolella.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti