Apple luo erityispalvelujen edustajia hakkerointia vastaan

21.06.2018

Asiantuntijoiden mukaan tällaisen ohjelman luominen on jo pitkään ollut kypsä, koska monien maiden turvallisuusviranomaisten edustajat ovat voineet takavarikoida laitteen ilman selvitystä omistajalle mistä tahansa syystä. Näin ollen Apple päätti luoda erityisohjelman, joka suojaisi älypuhelinten käyttäjiä luvattomalta tiedonsaannin estämiseksi.

Samalla yhtiön edustajat päättivät kommentoida päätöstä, julkaisujen työntekijöitä. Mukaan niiden lausuman, tämä toimenpide on suunnattu omistajille laitteiden asuvat niissä maissa, joissa lainvalvontamenettelyt käytetään laajasti ajoneuvojen takavarikoinnista ilman selityksiä saanut kunnon suojan henkilötietojensa. Lisäksi yhtiöllä on huomattavia pelkoja siitä, että menetelmiä, joilla käyttäjien laitteet on hakattu, voivat käyttää lukuisia huijauksia, jotka pystyvät valvomaan niitä luvattomasti.

Vastatoimenpiteinä yritys päätti tehdä merkittäviä muutoksia laitteiden järjestelmäasetuksiin. Työkaluna Apple-työntekijät toteuttavat erityisen ohjelman, joka aktivoidaan oletusarvoisesti välittömästi laitteen käynnistämisen jälkeen. Laitteen lukituksen avaamiseksi tämä ohjelma kestää enintään yhden tunnin. Samalla on syytä huomata, että sekä USB-portti, sammutetaan samanaikaisesti ohjelman alusta, siten ohittaa turvajärjestelmää ei toimi, käyttää erilaisia työkaluja, niin kauan kuin se on antanut oikean salasanan.

Ei olla vialla todeta, että yksi Israelin valmistajan julkisesti kehui, että heidän asiantuntijansa, on kehittänyt joukon työkaluja, joka on tarpeen käyttää tutkimustoiminnan. Hänen mukaansa avulla näiden ohjelmien, ne crack voimasta tahansa laitteella IOS versio 11. Kuitenkin ahtaissa piireissä, mene ihan nemnogoznachnye huhuja, että yhtiö harjoittaa tällaista kehitystä, on suoraan johdolla amerikkalaisen tiedustelupalvelujen. Sen lisäksi, että kyseessä on Grayshift-niminen alku, joka houkutteli Applen entisiä työntekijöitä. Tiedot valloittivat siitä, että yhdistyksen tarjoamalla potentiaalisille asiakkailleen mainonnan materiaaleja heidän saavutuksistaan etenkin iPhone-laitteiden avaamisen suhteen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti