Analyytikot sanovat, että platinaa kallistuu vasta ensi vuonna

04.06.2018

Huolimatta uusien teknologioiden yhä laajemmasta käytöstä rahoitusalalla, merkittävä osa sijoittajista mieluummin käyttää varoja, jotka on tarkistettu useamman vuoden ajan. Puhumme jalometalleista, ja monille rahoittajille on tärkeää tietää kokeneiden asiantuntijoiden pätevä ennuste, joka perustuu todellisiin tietoihin. Siten melko arvokkaita ennustettiin koonnut analyytikot Kanadan pankin TD Securities, osoittaen, että seuraavien viidentoista vuoden aikana, kustannukset platinaryhmän metalleja tasaisesti nousee.

Siksi asiantuntijat suosittelevat kaikille, jotka haluavat saada ihmisarvoisen tulon, kiinnittävät erityistä huomiota näihin varoihin. Jopa huolimatta siitä, että tähän mennessä, platinaa, ei edusta sijoittajien erityistä huomiota taustan että muut metallit ovat paremmassa asemassa, kasvudynamiikkaa kustannuksista platinaa, kasvaa huomattavasti. Lisäksi varastopäälliköt sanovat, että ensi vuoden loppuun mennessä platinaa tulee kalliimmaksi ainakin 20%. Siksi tätä omaisuutta olisi kiinnitettävä erityistä huomiota erityisesti niihin sijoittajiin, jotka ovat sitoutuneet pitkäaikaisiin hankkeisiin.

Päätellen lausunnot Kanadan pankin analyytikot vähentäminen määrän tarjouksia muilta jalometallien markkinoilla, ja tasapainotetaan kysyntä teollisuuden, alkaen kolmannella neljänneksellä tänä vuonna, platinan, alkaa sen asteittaisen kasvun. Tässä asiassa on erilainen rooli ongelmat, joita dollari ja vastaava finanssipolitiikan finanssipolitiikka tällä alalla kohtaavat.

Pohjalta ennusteiden mukaan pankin analyytikot, jonka ensi vuoden loppuun mennessä, platinan hintaan nousee 1150 tuhatta dollaria per troyunssia. Samaan aikaan asiantuntijat ilmaisevat luottamusta siihen, että platinan hinta markkinoilla voi vuoden 2019 loppuun mennessä jopa ylittää odotukset. Tässä suhteessa tärkeä rooli on kaivosyhtiöt, tarjontaa, jotka voivat merkittävästi vähentää taustaa vasten, että kysyntä kuluttajien keskuudessa teollisuussektorin voi moninkertaistaa. Vastaava markkinatilanne voi kehittyä palladiumin avulla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti