Amerikkalainen yhtiö aikoo antaa työntekijöilleen mikrosiruun.

27.07.2017

Edustaja amerikkalaisen Todd Uetsbi äskettäin jakoi suunnitelmat yritys, käyttöönotosta tukku haketus työntekijää. On syytä huomata, että tällä hetkellä, tällainen aloite vieläkään ei ole vastinetta, ja siksi, kokemus, yhtiö nosti ohjausta kunnes mitään vertailua, Asiantuntijat kuitenkin luvata, että kun istuttaminen mikrosiru on parantaa henkilöstön.

Puolestaan uudistaja, sanoi, että tämä kehitys on kokonaan omistama Yhdysvaltojen ja on läpäissyt kaikki tarvittavat testit hygienia- ja turvallisuusvaatimukset. Puolestaan puolustamiseksi hankkeen Westby sanoi, että näiden tekniikoiden käyttöä, kehittää innovatiivisia teknologioita nopeammin. Esimerkiksi mikrosiru, voit ohjata miehittämättömän kulkuneuvon.

Edustaja yritys harjoittaa teknologian laitteiden Lepohuoneissa ja muut tilat, sanoi, että ensimmäinen 50 työntekijää ovat vapaaehtoisesti osallistua kokeiluun. Lisäksi jopa Uestbi ilmaisi valmiutensa hänen perheenjäseniään sekä kehon sisäinen mikrosiruja.

Samaan aikaan, toimittajat kertoi, että hinta tämä siru tulee olla välillä $ 300. Näihin laitteisiin, yhtiön työntekijät pystyivät hallita omia tietokoneita, joista on tullut paljon nopeammin. Samaan aikaan, yhtiö tiedottaja sanoi, että elektroninen siru, istutettu peukalon ja etusormen erityisellä lääketieteellisiä neuloja. Samaan aikaan, yhtiö tiedottaja sanoi rehellisesti, että syyt huoleen tässä tapauksessa ei ole, koska valtion laitteen, tarkkailevat erikoiskoulutettu ihmisiä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti