Amerikkalainen crypto-exchange pyrkii saamaan luvan välittäjänä

09.04.2018

Yksi Amerikan Yhdysvaltojen alueella toimineista salauspankkeista näytti aikovansa käsitellä arvopaperimarkkinoita tiiviisti. Tätä varten Coinbase'n, ns. Kaupankäyntifoorumin, edustajat vetosivat paikallisviranomaisiin ja pyysivät heitä antamaan asianmukainen lisenssi, jonka kautta tämä resurssi pystyy suorittamaan välitystoimintaa. Näin salauksenpitäjien edustajat voivat saada luvan harjoittaa mitä tahansa arvopaperi- ja omaisuusliiketoimintoja noudattaen täysin sääntelijän asettamia vaatimuksia.

Näin ollen voidaan todeta, että tämä on ensimmäinen signaali siitä, että hallitus Yhdysvallat voi täysin hyväksyä sitä, että jokin kryptovaluutta, on yhtä arvokasta kuin osakkeet ja varat, on tutumpi muoto. Kiinteistönvälittäjän aseman hankkiminen krypto-instrumentteille tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia, joita hänellä ei ollut aiemmin. Ensinnäkin sivusto voi tulla täysipainoinen pelaaja arvopaperimarkkinoilla.

Kuten Asiffa Hirji sanoi johtaja yhtiön kaikkien toiveet heidän komandv on tarkoitus pystyä laajentamaan toimintaansa, muun muassa houkuttelemalla muita kryptovaluutta. Hän kuitenkin valitti, että lakit eivät vielä anna haluttua tulosta, sillä myös tällä alalla ei ole täydellistä ja selkeää määritelmää. Vain viranomaiset antavat meille tarvittavan luvan, tiimimme alkaa välittömästi houkutella uusia voimavaroja kaupan toteuttamiseksi.

Virkamiehet puolestaan ovat hiljaa toimittaneet tämän tai minkä tahansa muun kryptaisen vaihdon, mikä tahansa lupa, koska maan lainsäädäntöpuitteissa on vielä täydellinen tyhjiö. Virkamiehet eivät kuitenkaan kannata tuhlata aikaa ja toivoa ja kääntyä menneisyyteen, jossa on mahdollista löytää monia ennakkotapauksia, jotka mahdollistavat laillisen osallistumisen tällaiseen toimintaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti