Aloittimien omistajat voivat saada oleskeluluvan Suomessa yksinkertaistetussa menettelyssä

02.10.2017

Suomen viranomaiset ovat keksineet uuden tavan houkutella liikemiehiä aloittelijoille tarjoamalla heille erityinen menettely oleskelulupien myöntämiseksi, mikä on paljon helpompaa. Joten Helsingin keskusta kerrottiin saaneensa sisäasiainministeriön edustajilta virallisen vahvistuksen siitä, että ulkomaalaisia koskevaa lainsäädäntöä on muutettu tällä hetkellä.

Suomen hallitus pyrkii yksinkertaisella tavalla luomaan edullisimman perustan maan talouskasvulle, joka tarjoaa aina työmarkkinoille uusia työpaikkoja. Tätä varten on vain tarpeen tehdä joitain muutoksia lainsäädäntökehykseen, ja näin ollen monet yrittäjät pystyvät ratkaisemaan ja luomaan oman liiketoimintaansa Suomessa.

Jos uskot tämän asian, oletetaan maahanmuuttovirasto. Ensinnäkin hakijan on esitettävä liikeyritys ja sen jälkeen, kun asiantuntijat ovat hyväksyneet sen. Oleskeluluvan myöntämiseen liittyvät kysymykset otetaan huomioon. Samaan aikaan on tarpeen vakuuttaa komissiolle, että esitelty hanke kykenee kehittämään paitsi maan sisällä myös rajojen ulkopuolella.

Suunnitelmissa on, että oleskelulupa annetaan liikemiehiä varten kahden vuoden toimikaudeksi, mutta toiminnan jatkamisen jälkeen sitä jatketaan. Tällaisten asiakirjojen saamiseksi hakijoiden on käytettävä useita viikkoja, mutta samanaikaisesti. Lupa laajennetaan yrittäjien perheenjäseniin. Samalla kun kahden vuoden toimikausi päättyy, hakijalla on mahdollisuus laajentaa toimintaansa yksinkertaistetussa järjestelmässä. Jopa vaihtoehto on suunniteltu, kun se voidaan tehdä Immigration Servicein Internet-palvelun kautta.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti