Alankomaiden asuinpaikka päätti istuttaa siru kädessään bitcoin-kukkarolla

17.04.2018

Yksi yrityksen työntekijät, valmistaja koneiden Bitcoin, työskentelee markkinointi yhteydestään totesi, että paras ratkaisu olisi istuttaa omassa kädessä erityinen siru, joka tallentaa tietoa tilasta hänen kukkaro Bitcoin. Tässä tapauksessa on syytä huomata, että tämä ei ole ensimmäinen siru, joka istutetaan kekseliäisen johtajan kehoon. Hän lähes 4 vuotta sitten päätti ottaa mikroelektroniikkalaitteita kehoon, mutta miksi hän teki sen, mies ei koskaan vastannut toimittajille.

Tämän henkilön mukaan huipputekniikan käyttö on yksi parhaita ja turvallisimpia keinoja salauksen salaamiseen. Hän väittää, että hänen käteensä istutettu siru on lähes mahdotonta murtaa tai lukea häneltä mitään sellaista tietoa, jota myöhemmin voitaisiin käyttää. Valmistajien mukaan salasanoja, jotka sallivat sirun pääsyn, ovat siinä ja siksi ne ovat lähes esteettömiä tunkeilijoille. Kuitenkin tämä käyttö mikrovalmistuksen, on varsin kätevä ratkaisu myös jokapäiväisessä elämässä, koska antaa heilautuksella ranne, maksaa kaupasta ostettavissa.

Kuten kertoi toimittajille Martinin Vismeyer, se nimi sankarimme, on niin hyödyllinen asia, hän unelmoi kauan sitten vuonna 2010, niinä päivinä, se oli vasta alkamassa harjoittaa kryptovaluutta. Syynä tähän päätökseen oli se, että hänelle kaikkein varovaisia arvioita, leijonanosa tappioista Bitcoins ylittää 80%, tapahtui, koska usein murtoja ja suoranainen varkauksia. Hänen mukaansa, jos hän olisi istutettu käsivarteen siru takaisin niinä päivinä, hänen tilansa tällä hetkellä, se olisi aika vaikuttava.

Kuten asiantuntijat ja silminnäkijät, implantointitoimenpidettä on itse implantin on varsin kivuton, koska koko laitteen ei ylitä kokoa riisinjyvän, istutetaan avulla lääketieteellisen ruisku. Sen jälkeen käsi paranee 12-15 päivän kuluessa, vaikka voit käyttää laitetta 3 päivän kuluttua.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti