Eri maiden hallitukset yrittävät valvoa salausvaluutan kauppaa

27.01.2018

Etelä-Korean hallitus päätti luoda tiukempia toimenpiteitä krypto-valuuttamarkkinoiden toiminnan valvomiseksi. Kun keskuspankki kyseisen maa on antanut asiaa järjestyksessä investoida kaikenlaista virtuaalinen valuutta, voi olla vain sijoittajalle, jolla on käytössään rekisteröity tilille, todisteet on todellinen pankkitilille.

Viranomaisten pelot

On syytä huomata, että Etelä-Korean hallitus on tehnyt lainsäädäntöehdotuksen, kielletään kokonaan läsnäolo tilejä tahansa kryptovaluutta jos niiden omistajat ovat anonyymejä. Niinpä virkamiehet pelkäsivät sähköisen rahamarkkinoiden kasvava suosio ja suosio. Suurin uhka, niiden mukaan, että sen avulla kryptovaluutta toiminnot tehdään rahanpesuun.

Varotoimenpiteitä

Puolestaan julkaiseminen «Wall Street Journal» toteaa Bitcoins, Etelä-Korea Activity melko kasvanut huomattavasti maailmanmarkkinoilla. Tämän vuoksi sääntelijät joutuivat ryhtymään kiireellisiin toimenpiteisiin. Lausuntojen mukaan keskuspankin maan kaikki toimenpiteet, joiden tarkoituksena eroon taloutta odottamattomien sivuvaikutuksia, ja ne eivät suinkaan vähäisimpänä tarkoituksena ei ole millään tavoin tukea laillistamista käytön Bitcoin.

Naapureidensa ja tukee Japanin hallitus ei halua antaa taloudellista vapautta yrityksille, jotka käyvät kauppaa futuurimarkkinoilla erilaisten kryptovaluutta. Japanin sääntelijän edustajien mukaan he eivät ole vielä valmiita seuraamaan Yhdysvaltojen esimerkkiä. Samalla todettiin, että keskustelu tästä aiheesta on tehty, ja niin kauan kuin tarvetta lainsäädännön muutoksia tähän suuntaan, ei ole tarvetta.

Miten se vaikuttaa kurssille

Huolimatta siitä, että Yhdysvaltain pörssi täydellä voimalla suoritettu kaupat, varovainen asenne Aasian maissa, johti siihen, että viime aikoihin asti, määrä tasaisesti kasvava Bitcoins, alkoivat ottaa kantojaan merkittävästi. Samalla edustaja Sveitsin Bankers Axel Weber sanoi, että koska jyrkän heikkenemisen olevia vaaroja, kaupankäynnin kryptovaluutta, Sveitsi Pankki ei aio toteuttaa. Hän myös nimeää syyn, joka aiheuttaa tällaisen bitcoin-kurssin uppoamisen, mikä on tiukentava valvonta tällä alalla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti